Det københavnske restaurationsliv bløder, men det gør talentet bestemt ikke. Men den forfærdelige situation omkring coronavirussen og de svære betingelser, har vi en masse restauranter i København med en usikker fremtid. Men fremtiden er der. Det fortjener alle. Vi kan alle hjælpe og bidrage. Dontt.dk kan hjælpe med opmærksomheden til vores mere end 35.000 modtagere af nyhedsbrevet og 350.000+ brugere om året, som primært er fra hovedstadsområdet.

Derfor søger vi en restaurant- & kulturanmelder, som skal brede kendskabet endnu mere overfor vores læsere.

Hvordan bliver man restaurant- & kulturanmelder? 

Det skal du fortælle os. Vi har ikke opskriften på, hvordan vi finder den nye Søren Frank eller Ole Troelsø. Du behøver ikke lave en lang ansøgning, men fortæl gerne, hvorfor du er den rigtige til at lave 1-2 anmeldelser til vores læsere hver måned.
Du har formentligt en kommunikativ baggrund/uddannelse, men det er ikke et krav.

Du søger ved at skrive til: redaktion@dontt.dk ATT. Restaurant- & kulturanmelder ( Sidste frist: 28 okt. 2020 )

Vi tilbyder:

At blive endnu en vigtig brik i Dontt.dks ambitioner om at være et “complete media brand” indenfor vores definerede niche (creators, iværksætteri, marketing, kultur og inspiration.)

Jobbet er freelance.

Du er velkommen til at skrive på vores kontor, men vi har ingen krav om dette.
Du bliver aflønnet pr. artikel. Vi forventer 1-2 artikler pr. måned.
Dine artikler kommer med i alle vores nyhedsbreve, som er vores største trafikdriver.

om dontt.dk

dontt.dk er et medie, som er henvendt til creators, storbyen og folk med “mod på mere”.

Vi skriver for de danskere, som sætter dagsordenen og definerer trends. Vi skriver om iværksætteri, kultur og inspiration. Fra udgangspunktet i København, beskæftiger vi os med hele Verden. Vi bringer både det, som vores læsere forventer at skulle læse, men også det, som de ikke vidste de gerne ville læse. Vi har over 350.000 unikke læsere om året, og mere end 35.000 modtagere af vores nyhedsbrev.