Virksomheden Ditur fylder 9 år!

Ditur er blevet et varemærke! Det er en virksomhed, som man kan stole på, og som vi skal være stolte over i Danmark.

Det er nu 9 år siden, at tvillingerne Mikkel og Kasper Dissing startede deres virksomhed Ditur. En markedsplads for kvalitetsure i alle prisklasser.

Historien er fortalt tidligere, men det gør den ikke dårligere. De er gået fra drenge til mænd og står nu i spidsen for ca. 100 ansatte. Danske iværksætterhistorier er som H.C. Andersens eventyr. Man bliver aldrig træt af dem, og man kan lære noget nyt hver gang.

"Alle har ret til et ur, der ligner en million uden at koste en”.

“Noget nyt” … er i øvrigt tvillingernes stærke side. De har mestret at sælge ure online fra starten i 2014. I 2023 lyder det meget naturligt, men virkeligheden var dengang, at langt de fleste ure blev solgt ude i butikkerne. Muligheden for at købe ure online var meget begrænset.

De kom som et ungt start-up uden ret mange penge og udfordrede den traditionelle branche. Det er mod som sjældent set, og kun hyldet når fortjenesten er kommet! Metoden har været den samme, men de har formået at mestre de sociale platforme og set trends før alle andre. De gjorde deres liveudsendelser ikoniske og var hele tiden lidt på forkant med, hvad der virker på online-platformene.

I dag har Ditur mere end 200.000 kunder om året. De har over 55.000 anmeldelser på Trustpilot, med en score lyder på 4,7 ud af 5, og de har fået fat i markeder udenfor Danmark.

Men deres motto er stadig det samme: “Alle har ret til et ur, der ligner en million uden at koste en”.

Ditur

"..  et sandt varemærke for dansk iværksætteri."

Man skal passe på med at sætte labels på folk. Men der er alligevel et, der går igen.. og igen på Mikkel og Kasper Dissing:

“De gør, hvad der skal til.”

De arbejder ekstremt hårdt, har modet til at lykkes og til at ville være de bedste. De tror på sig selv. Det har de gjort ved altid at give den bedste service, møde verden åbent og resultatorienteret. De er aldrig gået på kompromis med deres markedsplads for ure. Det er et stykke håndværk, som forevigt vil stå i Danmarkshistorien. De gjorde en hel branche online i Danmark. Eventyret startede i 2014, hvor “The Dissings” startede en webshop med 50 ure fra deres drengeværelse lidt udenfor Aarhus. Eventyret fortsætter. Tusinde tak for det!

I er et sandt varemærke for dansk iværksætteri.

Tillykke med virksomhedens 9 år!

 Formatet "dontt.dk mener" er udtryk for dette medies holdninger og deltagelse i vigtige samtaler. Det kan være om samfundet, dansk politik, økonomi/vækst, kultur og det liv, vi lever i 2023.

Kom med indenfor

Kom med indenfor i Diturs enorme domicil. Se mere her.

Ditur

Tilmeld gratis

Få dontt.dks nyhedsbrev gratis tilsendt: Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København. Tilmeld her.

Dontt.dk er opkaldt efter ordsproget “dagens dontt.”

Det er et gammelt dansk udtryk, som betyder “at man havde en opgave som skulle løses / gøres”.
Dontt udtales “don-tt” på klingende rigsdansk.