For første gang nogensinde er en dansker udvalgt som speaker på en af Monocles konferencer.

Mediet Monocle blev lanceret i 2007 med hovedkontor i London, og er et af de få magasiner, som har formået stadig at sælge både magasiner og bøger på print. I dag er de anerkendt i hele verden med historier og har fysiske lokationer herunder caféer i London, Zürich, Los Angeles, Hong Kong, Toronto og Tokyo.

Et andet af deres forretningsben er deres livsstilskonferencer, “Monocle Quality of Life Conference”, som hvert år bliver holdt i en europæisk storby. Sidste år var det Paris og i år er det i München. Programmet har altid været ambitiøst, og den har tiltrukket nogle prominente “speakers” indenfor erhverv, kultur, byliv og iværksætteri. I år er ingen undtagelse, når verdensberømte arkitekter, mediechefer og iværksættere tropper op.

Men i år er er der altså en dansker med på listen over talere. Det drejer sig om Andreas von der Heide, co-founder af Les Deux. Det danske tøjmærke har især de seneste år oplevet en voldsom vækst og åbnet nye markeder i hele verden. Den rejse skal Andreas naturligvis fortælle om. Men med på agendaen er der især interesse for Les Deuxs nye CSR selskab, Les Deux Legacy.

Monocle skriver selv:
“Von der Heide was still studying law at the University of Copenhagen when he co-founded Les Deux in 2011. He has since developed it into one of Scandinavia’s leading menswear brands. He also engages in a wide range of charity work, both personally and through his CSR platform, Les Deux Legacy.”

Du kan se programmet her // Billetter til konferencen koster fra ca. 15.000 dkk.
dontt.dk vil dække konferencen. Vi ses!

Monocle
Andreas von der Heide

Andreas von der HeideTilmeld gratis

Få dontt.dks nyhedsbrev gratis tilsendt: Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København. Tilmeld her.

Dontt.dk er opkaldt efter ordsproget “dagens dontt.”

Det er et gammelt dansk udtryk, som betyder “at man havde en opgave som skulle løses / gøres”.
Dontt udtales “don-tt” på klingende rigsdansk.