Zoologisk Have i København har endelig fundet sin nye direktør. Det afslører de selv i dag i en pressemeddelelse.

Valget er faldet på Pernille Wendel Mehl, der både er en anerkendt profil i branchen og har et flot CV. Hun kommer fra en stilling som direktør for undervisningsportalen Clio, hvor hun stoppede sidste år, og før det var hun CEO i Danske Lotteri Spil i 7 år. Udover det, har hun en masse erfaring fra bestyrelser. På nuværende tidspunkt sidder hun i bestyrelsen i blandt andet Coop Danmark.

Pernille er på disse linjer kendt som skarp indenfor især markedsføring og forretningsudvikling.

Pernille Wendel Mehl

Pernille Wendel Mehl


"Jeg er vokset op med National Geographic"

Pernille Wendel Mehl er naturligvis selv begejstret. På linkedin skriver hun:

“Det er med stor begejstring, at jeg nu kan dele nyheden om, at jeg tiltræder som ny administrerende direktør for vidunderlige Zoologisk Have den 1. september.

Det er en kæmpe ære at få mulighed for at stå i spidsen for én af Danmarks største kulturinstitutioner. ZOO besøges årligt af over én million gæster, der – ligesom jeg – elsker natur og dyr.

Jeg er vokset op med National Geographic, og har haft kæledyr siden jeg var helt lille. Marsvin, kaniner og undulater var blot nogle af dem – og de fik jo unger, som jeg plagede mine forældre om at måtte beholde. Det gik så vidt, at min kære far udfærdigede en kontrakt, hvor jeg måtte skrive under på, at hvis jeg skulle beholde alle de dyr, så måtte jeg selv passe dem.

Nu har jeg skrevet under på en helt anden slags kontrakt, hvor jeg, sammen med de mange dygtige og engagerede kollegaer i ZOO, vil gøre mit bedste for at fortsætte udviklingen, så ZOO fastholder den helt unikke position, de har. En position, hvor man ikke alene gør en forskel for dyrene, der bor i Haven på Frederiksberg, men også kæmper for dyre- og naturlivet ude i verden.”


Tilmeld gratis

Få dontt.dks nyhedsbrev gratis tilsendt: Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København. Tilmeld her.

Dontt.dk er opkaldt efter ordsproget “dagens dontt.”

Det er et gammelt dansk udtryk, som betyder “at man havde en opgave som skulle løses / gøres”.
Dontt udtales “don-tt” på klingende rigsdansk.