Danske Podimo fortæller i dag, at de kommende tid vil satse endnu mere, på det de kalder Europas hurtigst voksende platforme indenfor lyd.

I slutningen af marts lancerer Podimo deres produkt i Mexico, og samtidig har de fundet midler til, at investerer massivt i Storbritannien i løbet af det næste år. Her vil man udgive
mere end 20 nye originale podcastserier i samarbejde med førende britiske produktionsselskaber.

Nyheden kommer efter, at Podimo d. 31. januar annoncerede ansættelsen af tidligere Meta- og PayPal-direktør Malvina Goldfeld som Chief Product Officer og tidligere Uber- og Twitter-direktør Johann Querné som VP of Growth, og det er dermed en fortsættelse af Podimos internationale ekspansionsrejse.

Podimo

Mexico

Podimo oplyser at de får et lokalt team i Mexico. De vil have base i Mexico City og vil producere nyt, originalt indhold, produceret og fortalt af lokale, under emner som true-crime, seksualitet, undersøgende journalistik, kropspositivitet og personlige relationer.

Wendolín Perla, Head of Content hos Podimo Mexico fortæller:

“De mexicanske indholdsskabere har taget imod os med åbne arme: Vi er ekstremt beærede over at arbejde sammen med så mange forskellige talenter og levere indhold af høj værdi, der understøtter vores ambitioner om at tilbyde en fair og bæredygtig abonnementsmodel for både skaberne og lytterne.”

Storbritannien

I Storbritannien vil Podimo samarbejde med en række af landets førende produktionsvirksomheder, og producere formater, som viser Storbritanniens høje kvalitet indenfor underholdning som samtidig dykker ned i landets kulturelle samtaler. Podimo vil på samme tid introducere sine internationalt succesfulde europæiske podcasts som true-crime podcasten Mord i Nord og den prisnominerede undersøgende podcast The Missing med Pandora Sykes i værtstollen, der tidligere var på toppen af de britiske hitlister og nu vender tilbage med en fjerde sæson efter et partnerskab med Amazon.

Jake Chudnow, Global Head of Studios hos Podimo udtaler:

“Vi har modtaget god respons fra skabere og lyttere i løbet af de sidste tre år, siden vi begyndte at producere serier i Storbritannien i en mindre skala. Nu er tiden kommet til at investere yderligere i markedet gennem samarbejder med førende partnere og ved at sammensætte en bred palette af spændende stemmer og serier, som vi tror, at det britiske publikum vil elske. Det her er næste skridt i Podimos spændende rejse ind i Storbritannien.”

Podimo blev grundlagt i København i 2019, og tilbyder som platform et omfattende katalog af originale og eksklusive, reklamefri podcasts og lydbøger i både korte og lange lydformater, og via RSS-feeds tilbydes alle adgang til deres yndlingspodcasts uanset hvor i verden, man befinder sig.

Podimo støtter historiefortællere ved at dele sine abonnementsindtægter direkte med indholdsskaberne på platformen, hvad end de er eksklusive eller på det åbne RSS, baseret på det indhold, medlemmerne lytter til hver måned. Podimo tilbyder tilpasset kuratering, værktøjer til at finde og identificere podcasts, videoindhold i appen og et intuitivt design til lyttere af både åbent tilgængeligt og eksklusivt indhold.


Tilmeld gratis

Få dontt.dks nyhedsbrev gratis tilsendt: Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København. Tilmeld her.

Dontt.dk er opkaldt efter ordsproget “dagens dontt.”

Det er et gammelt dansk udtryk, som betyder “at man havde en opgave som skulle løses / gøres”.
Dontt udtales “don-tt” på klingende rigsdansk.