Et af Danmarks (og Skandinaviens) absolutte flagskibe skifter direktør. Det fortæller Gannis ene grundlægger, Nicolaj Reffstrup idag.

De har nemlig ansat Laura du Rusquec som ny CEO. Laura kommer fra en stilling som direktør hos Balenciaga. Dermed overtager hun posten fra Andrea Baldo. Laura vil have sin daglige gang på kontoret i Paris, men skal altså stå i spidsen for den kæmpe vækst som Ganni stadig oplever på tværs af Europa, Asien og USA.

Ganni

Laura du Rusquec


"...fremtidens modescene har brug for"

Laura du Rusquec fortæller:

“Jeg er meget begejstret for at slutte mig til Ganni på et så afgørende tidspunkt som nu og fortsætte med at bygge på brandets stærke fundament. Gannis engagement i innovation, bæredygtighed og deres progressive tilgang til luksus er, hvad fremtidens modescene har brug for. Jeg ser frem til at lede det talentfulde team mod nye højder og en yderligere global ekspansion.”

Fra Nicolaj Reffstrup lyder der også en stor tak til en afgående direktør Andrea Baldo:

“Andrea har været en integreret del af Gannis rejse og har styret os gennem både udfordringer og muligheder med uovertruffen dedikation. Hans vision har været afgørende for at forme, hvad GANNI er i dag. Vi er meget taknemmelige for hans lederskab og ønsker ham alt det bedste i hans fremtidige arbejde.”

Ægteparret Nicolaj og Ditte Reffstrup ejer i dag ca.  halvdelen af Ganni. Den anden halvdel blev i 2017 købt af den amerikanske kapitalfond L Catterton.

Ganni har 45 egne butikker, der fordeler sig i Europa, Asien og USA, og kan købes i over 700 butikker over hele verden.


Bliv opdateret på 5 min - hver uge!

Få dontt.dks nyhedsbrev gratis tilsendt: Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København.