En af de danske største profiler i fodboldverdenen agerer udenfor stregerne. Navnet er mindre omtalt end Christian Eriksen, Thomas Delaney og Kasper Schmeichel, men cvèt er måske mere imponerende?

Nu er Casper Stylsvig klar til næste kapitel. Efter knap 3 år, som en af de øverste i Fulhams ledelse skifter han til den italienske storklub, AC Milan. Tidligere har Casper haft ansvaret som global sponsorchef i Manchester United i 7 år og før det i spanske FC Barcelona som Business Development Manager.

Stillingsbetegnelsen minder om den i Fulham, men ansvaret og størrelsen er nok svær at sammenligne. Hans titel bliver Chief Revenue Officer (“CRO”)

Casper starter d. 1 marts.

Ivan Gazidis, administrerende direktør i AC Milan fortæller: “På vegne af bestyrelsen og hele AC Milan glæder jeg mig over, at få  Casper til klubben. Han er en fremragende ledere med store kvalifikationer og dybt kendskab til fodboldmiljøet. Sammen med vores eksisterende team, skal han hjælpe med at drive klubben fremad, med den lidenskab, som denne store klub fortjener. “

Foto: Rasmus Weng Karlsen / Faces of Football

Vi er i dialog med AC Milan om et besøg, så du kan glæde dig til at høre mere om Casper på dontt.dk