På dontt.dk har vi altid haft en mission om at bringe unge, talentfulde og hårdtarbejdende danske brands frem i lyset. I dag kan du møde Calmé Club, et nyt og spændende brand, der kombinerer mode og fodbold på en helt unik måde.

Visionen er at skabe fashionable fodboldtrøjer, der hylder sportens historie og fællesskab. Men i stedet for træt polyester gør Calmé Club sig klar til at revolutionere markedet. De har nemlig lanceret en række fodboldtrøjer i strikkede versioner.

Vi har talt med co-founder Marius Thorbjørner for at få et dybere indblik i både vision og ambitioner.

" I mange år har fodboldtrøjen været i en statisk stilstand"

CALMÈ CLUB

Marius, Hvordan startede Calmé?

“Min partner og jeg har siden barnsben altid delt interesser og mål i livet. Ofte sagde vi ‘en dag, så laver vi to noget’. 12 år efter kom den idé, vi valgte at gå videre med, og Calmé Club blev født.”

Hvad står Calmé for?

“Calmé Club er et brand, hvis DNA er dybt forankret i fodboldens rødder og retrostil fra sportens tidlige dage. Calmé er den moderigtige fodboldtrøje for den enkelte, der vil have et sporty look samtidig med en trøje, der kan dresses op og ned. Brandet designer kollektioner, der hylder værdierne fra de lande, klubber og spillere, der har efterladt et varigt indtryk på fodboldfans gennem generationer. Fodbold er et fællessprog for hele verdenen, den største sportsgren vi har set, og det drager vi parallelt til vores vision. Det skal være grundstenen for det fællesskab, vi kalder Calmé Club.”

Hvad fik jer til at udfordre fodboldtrøjemarkedet?

“Modebranchen er i konstant udvikling, men fodboldtrøjer har længe stået stille i designet. Modebranchen har konstant været under udvikling, nye trends er fløjet ind og ud, og markedet har uforandret været dynamisk. I mange år har fodboldtrøjen været i en statisk stilstand. Vi vil udfordre designet helt ned til den mindste detalje ved at skifte den overordnede kvalitet og lege med samtlige detaljer.”


Alle trøjerne kan købes online fra på søndag (d. 30.06 kl. 18.00). I første omgang er der 6 forskellige designs i  str. fra small til X-large. Men allerede på torsdag holder Calmé Club deres pre-launch event, hvor du har mulighed for at få fingrene i én af dem. Det sker på Købmagergade 34, KBH K fra kl. 18:30-21:30.


dontt.dk er i øvrigt til stede til Calmé Clubs event på torsdag, hvor vi ser frem til at opleve deres spændende nye kollektioner. Du  kan se frem til en eksklusiv dækning af begivenheden, hvor vi kan dele flere detaljer om både projektet og fodboldtrøjerne. For husk, vi har før startet historier som “blot” startede med en t-shirt.;)

Calmé Club
Calmé Club
CALMÈ CLUB

Bliv opdateret på 5 min - hver uge!

Få dontt.dks nyhedsbrev gratis tilsendt: Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København.