Det er ikke et sekund for tidligt…! 🙂

København får sin egen “officielle” burgerfest.

I weekenden d. 26 og 27. maj bliver Den Grønne Kødby omdannet til et mekka af burgere, musik og talks.

Bag arrangementet står det legendariske sodavandsbrand 7UP, der har fået velkendte københavnske burgerentusiaster som f.eks. Gasoline Grill med på ideen.

Gasoline Grill
7UP hylder gastroburgeren! 7UP hylder gastroburgeren! 7UP hylder gastroburgeren!
7up

Arrangøren fortæller, at de har skabt Københavns Burgerfest som en hyldest til det ikoniske food design; burgeren (hvad det end må betyde :)).

Der er lagt op til en stor burgeroplevelse, når blandt andre Gasoline Grill, Poulette, Henrik Jyrk og Holy Smoke BBQ rykker ind med pop up-telte i Den Grønne Kødby.

Nysgerrige og sultne gæster kan se frem til en bred palette af klassiske, grønne og eksperimenterende burgere skabt specielt til begivenheden.

Københavns burgerfest er for alle med smag for burgere – det gælder også vaskeægte foodies, som nærer interesse for madkultur og gerne vil blive klogere på fødevareaktørers indflydelse på den aktuelle såvel som fremtidige madscene. Lyt med når MATR Foods går på scenen og fortæller om deres inspiration og kærlighed til plantebaserede bøffer og Jalm&B fortæller om jagten på de ultimative burgerboller og upcycling af madspild.

Alle burgere bliver serveret med en kold 7UP Zero Sugar.

Det skal du vide

Københavns Burgerfest afholdes i samarbejde mellem 7UP Zero Sugar og FOOD Organisation of Denmark fredag 26. maj fra kl. 16.00-22.00 og lørdag 27. maj fra kl. 12.00-22.00 i Den Grønne Kødby, Slagtehusgade, København.

Der er gratis entré.

burgerfest


Tilmeld gratis

Få dontt.dks nyhedsbrev gratis tilsendt: Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København. Tilmeld her.

Dontt.dk er opkaldt efter ordsproget “dagens dontt.”

Det er et gammelt dansk udtryk, som betyder “at man havde en opgave som skulle løses / gøres”.
Dontt udtales “don-tt” på klingende rigsdansk.