Hoteller på Bornholm

Der er mange fantastiske overnatningsmuligheder på Bornholm. Vores foretrukne ligger i små oaser med uforglemmelig udsigt til hav og klipper. På denne side vil du møde de overnatningssteder som vi selv har prøvet, og foretrækker. Her kommer du tættere på nøje udvalgte “perler”

NORDLANDET

 Hotel Nordlandet vinder både på stemning og placering. På en flot bakketop, lidt udenfor Allinge, men helt nede ved vandet, står det smukkeste hotel. Her er kræset for alle detaljer. Stilen er typisk skandinavisk og minimalistisk, men stadig meget hjemligt og hyggeligt. ( … godt hjulpet af den storslåede udsigt over Østersøen. ) Du bliver heller ikke skuffet, når du skal i deres restaurant. Fra morgen til aften kan du spise de lækre, lokalproducerede råvarer. På de store værelser / lejligheder er der også et køkken, så du selv kan lave mad. Det vakte en del opsigt ( og ramaskrig ) da Hotel Nordlandet startede i 2015. Det var netop et af Bornholms ældste hoteller, som de lavede totalt om. ( Hotel Romantik ) Kritikerne blev dog hurtigt stumme, og i dag er det nok Bornholms mest hippeste sted at bo.

MELSTED BADEHOTEL

En suveræn beliggenhed danner rammen om Melsted Badehotel. Du har Gudhjem tæt på, du er væk fra hovedvejen og med strand og vand som forhave. Her ligger den en af vores absolut favorit oaser på Bornholm. Her kan du opleve den autentiske badehotels-stemning på et af Bornholms ældste badehoteller. Melsted Badehotel er et gennemrenoveret førsteklasses badehotel med store terrasser (med udsigt til vandet) til mange af værelserne.

Personalet er søde og imødekommende, restauranten skøn og stranden er altid indbydende. Selve hotellet er smagfuldt og enkelt indrettet på den lækre “badehotels måde”. Selvom du ikke bor på hotellet, så er du altid velkommen i restauranten.

Bonusinfo: Du sover i Hästens senge på alle værelser.

THE FALCON HOTEL

The Falcon Hotel er blevet  beskrevet som et intenst møde mellem Karen Blixen og Indiana Jones. Det nyrenoverede hotel ligger på Strandvejen i Sandvig, med  udsigt til Østersøen. Der er gjort en masse ud af indretningen, og ikke to værelser er ens.  Der er masser af wauw-effekt, sjove fund og sjældne dyr.

Du kan se meget mere her.

Psssstt. Vores nyhedsbrevsmodtagere vil igennem 2021 modtage tilbud & overraskelser fra øen.
Du tilmelder dig gratis her:


    Bornholmerguiden er lavet med støtte fra Destination Bornholm.

    Dontt.dk anbefaler, at du henter den officielle rejse-app til Bornholm.
    Du kan hente den gratis her.