Hoteller på Bornholm

Der er mange fantastiske hoteller på Bornholm. Vores foretrukne ligger i små oaser med uforglemmelig udsigt til hav og klipper. På denne side vil du møde de overnatningssteder som vi selv har prøvet, og foretrækker. Vi opdaterer løbende, både med nye anmeldelser, men også med interviews med folkene bag. Husk nu, der er også en masse sommerudlejning på øen. Der er f.eks. massere af fantastiske sommerhuse.

Psssstt. Der kommer et par gode tilbud til alle nyhedsbrevsmodtagere.

Hotel Nordlandet: 
Hotel Nordlandet vinder både på stemning og placering. På en flot bakketop, lidt udenfor Allinge, men helt nede ved vandet, står det smukkeste hotel. Her er kræset for alle detaljer. Stilen er typisk skandinavisk og minimalistisk, men stadig meget hjemligt og hyggeligt. ( … godt hjulpet af den storslåede udsigt over Østersøen. ) Du bliver heller ikke skuffet, når du skal i deres restaurant. Fra morgen til aften kan du spise de lækre, lokalproducerede råvarer. På de store værelser / lejligheder er der også et køkken, så du selv kan lave mad. Det vakte en del opsigt ( og ramaskrig ) da Hotel Nordlandet startede i 2015. Det var netop et af Bornholms ældste hoteller, som de lavede totalt om. ( Hotel Romantik ) Kritikerne blev dog hurtigt stumme, og i dag er det nok Bornholms mest hippeste sted at bo.

Melsted Badehotel:
En suveræn beliggenhed danner rammen om Melsted Badehotel. Du har Gudhjem tæt på, du er væk fra hovedvejen og med strand og vand som forhave. Her ligger den en af vores absolut favorit oaser på Bornholm. Her kan du opleve den autentiske badehotels-stemning på et af Bornholms ældste badehoteller. Melsted Badehotel er et gennemrenoveret førsteklasses badehotel med store terrasser (med udsigt til vandet) til mange af værelserne.

Personalet er søde og imødekommende, restauranten skøn og stranden er altid indbydende. Selve hotellet er smagfuldt og enkelt indrettet på den lækre “badehotels måde”. Selvom du ikke bor på hotellet, så er du altid velkommen i resturanten.

Bonusinfo: Du sover i Hästens senge på alle værelser.

Opdateres….

Bornholmerguiden vil løbende blive ajourført med nyheder, opdateringer og interviews hver eneste uge. Både her og på forsiden. Kontakt: bornholm@dontt.dk