Vores favoritter

Den mest kendte strand på Bornholm er Dueodde Strand, som strækker sig fra Snogebæk og hele vejen rundt om Sydbornholm. En lækker strand, hvor det finkornede sand er så blødt, at du på sommerdage har følelsen af at være på den skønneste sydlandske badestrand. Dueodde Strand er den mest børnevenlige, fordi vandet på Sydbornholm er noget lavere end i nord.

Sandkaas strand

Hvis du befinder dig på Nordbornholm, er der mellem de mange klipper en masse små chamerende “sand-spots”. Den største er Sandkås strand, som ligger mellem Allinge og Tegn. En smuk strand, der med mixet af klipper og sand giver de skønneste omgivelser. På grund af klipperne, er der altid læ og mulighed for en storslået udsigt. 

Melsted strand

Melsted Strand ligger syd for Gudhjem. Det er domineret af klipper, men med klart vand og det fineste sand. Stranden går fra havnen i Melsted og frem til badehotellet. Hvis du kører lidt længere “ned”,  kommer du til byen Svaneke. Svaneke er måske ikke ligefrem kendt som en badeby, men der ligger et “hemmeligt” spot. Stranden “Hullehavn”  er lavet ved påfyldning af sand, og blev først lavet til campingpladsens gæster. Men nu er den til glæde for alle. Ved Hullehavn strand finder du både en udspringsvippe, samt en trappe så du hurtigt kan komme ud i bølgerne.

Hullehavn strand

Hullehavn strand er lidt en hemmelig perle, som sjældent bliver nævnt i turistguiderne. Men hvis du skal finde en god sandstrand, bornholmske klipper og lidt hyggeligt liv, så skal du vælge Hullehavn Strand ved Svaneke. Over sommeren er der desuden livemusik.Bornholmerguiden er lavet med støtte fra Destination Bornholm.

Dontt.dk anbefaler, at du henter den officielle rejse-app til Bornholm.
Du kan hente den gratis her.