Så skete det endelig. Bjarne Riis er tilbage i den absolutte cykeltop.

Det danske selskab Virtu Cycling ( som ejes af Bjarne Riis, Lars Seier og Jan Bech )  bliver medejer af UCI WorldTeam-holdet Team NTT. Helt konkret kommer de til at eje 1/3 af det sydafrikanske cykelhold.

Bjarne Riis bliver sportslig ansvarlig på holdet, som fortsat skal hedde NTT Pro Cycling. Det var hovednyheden, da man på Hotel Dangleterre, i dag holdt et stort anlagt pressemøde.

Få overblik og indsigt her!

Derfor dækker dontt.dk dagens begivenhed:
Bjarne & co. vil være verdens bedste! Det er ikke hver dag, at danske creators og iværksættere melder det ud, med så meget vægt bagved.
Det skal vi hylde og være glade for! Mod, flid og kreativitet.

3 HURTIGE TIL BJARNE RIIS:

I kommer til at eje 1/3 af holdet. Er det en ambition at eje endnu mere?
“For vores vedkommende er det ikke afgørende, hvor meget vi ejer. Det vigtigste er, at det er det rigtige match for os. Vi har arbejdet et godt stykke tid og føler det altafgørende er, der er den rigtige kemi mellem os, at vi har samme filosofi og ambitioner og tror på de samme ting. Det har og gør vi.” 

Riis om “Touren” i 2021
“Det er en drøm, der går i opfyldelse, når vi stiller til start ved Tour de France i 2021. Det ser jeg som den ultimative bonus. Vores vision rækker til mere. Vi vil arbejde på at bygge et superhold, og et hold der er i absolut verdensklasse. For mig starter det i morgen.”

Hvad bliver din rolle?
“Jeg skal det hele. Vi er enige om, jeg er Team Manager og skal være ansvarlig for hele den sportslige sektor. Det vigtigste er, jeg bruges til det, jeg er god til. Det gælder alle på holdet. Jeg mener, man som leder har visse forpligtelser og opgaver, der skal tages vare om. Jeg skal gøre holdet og vores fans glade. Så er vi nået rigtig langt.”

LARS SEIER: 12 ÅR ER LANG TID!

Her kan du se, hvor Lars Seier forsvarer Bjarne Riis på et spørgsmål om hans fortid på dagens pressemøde:

Vi skal være et af verdens bedste hold!

Bjarne Riis om ambitionerne

NTT Pro Cycling er oprindeligt et sydafkrikank World Tour team. De deltog i 2015 for første gang i Tour de France, og blev dermed det første afrikanske hold, der deltog i løbet.


SÅ STOR ER NYHEDEN:

Bjarne Riis er uden tvivl et af de største navne i cykelsporten. Dagens nyhed var ingen undtagelse.
Nyheden er gået hele cykelverdenen rundt. 

Forsiden af VG, Norge

Den store franske sportsavis L’Équipe!

cyclingnews.com/ ! Et af verdens største cykelsites.