Der har været usædvanligt stille omkring den tidligere landsholdstjerne Nicklas Bendtner det seneste års tid. Udover en påbegyndt træneruddannelse, har der ikke været meget nyt om, hvad Bendtner skulle foretage sig efter fodboldkarrieren.

Nu kommer lidt af svaret. Nicklas Bendtner har nemlig startet sit eget Counter Strike-hold.

Nicklas Bendtners eget selskab har stiftet virksomheden Prosapia Esport, hvor han selv er direktør. Nu løfter selskabet så sløret for, hvad der konkret skal ske.

Bendtners CS:GO hold skal være et talenthold, der skal levere spillere til den absolutte verdenselite. Det nuværende CS:GO-hold består af fem unge spillere i alderen 15 til 19 år, der alle er valgt på baggrund af deres store viljestyrke, beslutsomhed og talent, men også fordi de har et uforløst potentiale lyder det i en selskabsmeddelelse. 

...allerede indenfor kort tid skal de være Counter Strikens svar på Ajax eller FC Nordsjælland

Bendtner

Selv fortæller Nicklas Bendtner:

“Da corona ramte og jeg – ligesom alle andre – var buret inde i isolation, begyndte jeg at spille Counter Strike. Det gav mig en form for forbindelse til verden udenfor. Mit kendskab og interesse voksede, og jeg lærte om esport-industrien og den påvirkning, den har på unge mennesker, der arbejder virkelig hårdt for at nå toppen. Derfor startede jeg Prosapia Esport, så mine ansatte og jeg kan hjælpe unge og lovende talenter med at nå deres mål. Men vigtigste af alt giver Counter Strike mig glæde.”

Bendtners 5 nye spillere er hentet fra andre hold i den bedste danske liga, Dust2 Power Ligaen, hvor Prosapia Esport holdet selv kommer til at skulle konkurrere. De spiller i øvrigt den første kamp d. 12 september. Ifølge Bendtner er målsætningen enorm, og allerede indenfor kort tid skal de være Counter Strikens svar på Ajax eller FC Nordsjælland, om du vil. Vi skal udvikle talenter, som han formulerer det.

Alle spillerne er tilknyttet på halvtidskontrakter, da de stadig skal passe deres skoler ved siden af. 


Creators

En ugentlig opdatering om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København.
Tilmeld gratis her.