Velkommen til “WEEKEND”
DEN MED REBECCA LAUDRUP!
Konceptet er dejligt ligetil. Vi stiller 14 korte spørgsmål, hvor vi kommer lidt tættere på personen.

Ugens hovedperson er 25 år, og bogaktuel med “Jeg finder altid hjem”. Rebeccas far er Michael Laudrup. Den bedste fodboldspiller i Danmark nogensinde, og respekteret i hele verden. Bogen handler om at finde sig til rette, når man vælger at gå sine egne veje, men samtidig vokse op i Danmarks mest kendte fodboldfamilie.

Bogen er sat til salg over hele landet, ligesom den kan læses på Mofibo.

Navn: Rebecca Retz Laudrup – men efter sommerferien skifter jeg mit efternavn til Svejborg-Laudrup, så min mand og jeg kan få samme navn.

Alder: 25 år.

Her bor jeg: På Gammel Kongevej, men ikke på Frederiksberg, mit postnummer er nemlig Vesterbro!

Her er jeg vokset op: Se, det er en af de sværere. Jeg blev født i København, men boede i Barcelona, flyttede så til Madrid, videre til Kobe, så Amsterdam, så Vedbæk, hvor jeg boede i 9-10 år. Som 13-årig flyttede jeg så til Madrid, så Moskva, tilbage til Madrid, videre til Mallorca og så København! Mit endelige svar er vel, at jeg voksede op med mine forældre, rundt omkring i verden…

Jeg bor sammen med: Min mand Frederik. Det er mærkelig at kalde ham min mand, vi har lige holdt vores bryllup i april, men blev faktisk gift i 2017. Jeg har bare gået rundt med den her hemmelighed i så lang tid, at det føles helt mærkeligt at bruge ordet mand. Anyways, jeg bor sammen med min mand.

Karriere i korthed: Nu er jeg ikke så gammel, så den er nok ikke så lang. Jeg droppede ud af det amerikanske universitet i Paris, fik en form for praktikplads hos ELLE. Derefter var jeg modeassistent på Modemagasinet IN, og blev efterfølgende spurgt, om jeg ville være skribent på ELLE. Så flyttede jeg til Hong Kong med Frederik, hvor jeg startede min blog, Bee A Traveler, kom tilbage til København og arbejder igen som skribent på ELLE, og nu er jeg også ude med min første bog!

Uddannelse: Som sagt, så droppede jeg ud af universitetet i Paris, grundet hjemve, men den historie kan du faktisk læse om i min bog. Jeg har ikke en ’rigtig’ uddannelse, men jeg tog til London i efteråret 2018 for at gå på et College, der hedder, ‘London College of Style’, hvor jeg fik et diplom som stylist. Ellers har jeg bare arbejdet mig op og været enormt heldig at møde de rigtige mennesker.

Medievaner: Jeg hører utrolig meget Spotify, især når jeg cykler, og en gang i mellem bliver det skiftet ud med en Podcast eller Mads og Monopolet. Jeg er også typen, som ser videoer på Youtube, såsom talkshows (Ellen Degeneres og Jimmy Kimmel), trailers til nye film, men især grædevideoer som soldater, der kommer hjem til deres familier eller en hund, der bliver ven med kat  – jeg har åbenbart for meget fritid. Og så har jeg næsten abonnementer på det hele; Netflix, HBO, Viaplay, TV2, mofibo (lydbøger) mm.

Bedste avis: Ærligt, så læser jeg faktisk ikke så meget fysisk avis. Jeg går ind på CNN og TV2 for at læse, hvad der sker. Og så følger jeg også CNN på Instagram, de er faktisk en af mine yndlingsprofiler at følge… Og kan varmt anbefales.

Bedste bog: Jeg har ikke kun en, men et par af dem er ‘Dødevaskeren’ af Sara Omar, ‘What Happened’ af Hilary Clinton og børnebogen ‘Den lille prins ‘af Antoine De Saint-Exupéry.

Yndlingsapp: Instagram – jeg bruger det medie alt for meget! Men det er det eneste SoMe, jeg rigtig bruger, da jeg næsten har boycottet Facebook, grundet den dårlige tone.  Jeg bruger også meget Pinterest til inspiration af bolig, mad, bryllup mm. Min kalender på telefonen (for jeg glemmer tit) og lommeregneren da jeg ikke kan tælle – det er flovt, men sandt.

Favorit morgenmad: Nu har jeg jo boet i Paris, så hvis jeg skal have den perfekte morgenmad, så skal det være blødkogt æg med brødstrimler til, en croissant og flere kopper kaffer med mælk. En avocadomad gør heller ikke så meget, man er vel blogger… Suk! 😉

Favorit kaffested: ‘Den Go’e Kaffebar’ på Frederiksberg Allé. Den kan bare noget!

Favorit feriested: Jeg er en storbypige. Og New York vil altid være nummer et. Men jeg er også rigtig glad for Tokyo, Madrid og Paris. Når det så er sagt, så gør en skiferie i Østrig eller badeferie på Maldiverne bestemt heller ikke noget. Egentlig er jeg enormt dårlig til at svare på det her spørgsmål. Jeg har nok ikke et favoritsted, for jeg elsker allermest at besøge nye steder, hvor jeg ikke har været før, og jeg drømmer om at besøge Mexico, New Zealand, Peru og Canada – måske bliver det et nyt favoritsted?