Velkommen til en ny udgave af WAKE-UP!

Vi elsker reklamer. De gode af dem. Dem der gør sig UMAGE. WAKE-UP er vores nye inspirationskanal til offline reklame. Vigtigt for vigtige mennesker.

“Reklame” er med til at udvikle samfundet både kulturelt og teknologisk, om man vil det, eller ej. Men afsenderen har et ansvar! Uden tvivl. For alles skyld.

Tip os endelig. I sær med noget du selv har lavet! De gode skal hyldes. Skriv til redaktion@dontt.dk

VALGKAMP! 

Folketingsvalget nærmer sig. Klimadebatten kører ( af gode grunde ) på højtryk. Vi tager ikke stilling til SF`s politik, men den her “valgplakat” i søerne i København er intet mindre end genialt. Skræmmekampagne når det er bedst.

VALGAMOK… Den rullende aktivering

Den populære duo Peter Falktoft og Esben Bjerre har varmet op til “VALGAMOK” længe. På valgdagen sender de live fra Christiansborg med deres bud på politiske analyser, interviews og reportager. Det er sjovt og underholdende, men man skal ikke undervurdere at de i deres optakter sagtens kan flytte stemmer. Men det er en helt anden snak.

Her er de med pga. deres 1A bus, som kører rundt i København! Flot, simpelt og godt eksekveret med tilhørende SoMe indhold.

Mailchimp!

Verdens bedste e-mail udsender/software er Mailchimp. Til en techkonkurrence i Toronto, mødte de deltagerne udenfor med deres kaffevogn(bus). Udover kaffen, så fik man hver dag ( konferencen varede 3 dage ) udleveret 1 godt råd/hack til ens eget mailchimp brug, og en kode til brug i deres “interactive booth”. En effektiv, givende og sjov lead indsamler.

Mangler du ideer til din markedsføring ? Dontt Studio rådgiver en lang række virksomheder med branding, markedsføring og afsætning / salg. Skriv til studio@dontt.dk for mere info.