Isabel Friis-Mikkelsen har længe været kendt for hendes meget klingende efternavn, hvor begge hendes forældre konstant har været i medierne, i de sidste mange årtier, ligesom hendes mindst ligeså populære kæreste også har taget en masse opmærksomhed. Nu er den 27 årige kvinde klar med sit eget projekt. En salon i det indre København, som hun har valgt skal hedde ”Blow Copenhagen”. Vi er glade for at byde Isabel velkommen på dontt.dk 

Isabel:

Folk tænker nok – Hvorfor ”Blow Copenhagen” – Ideen til navnet stammer fra min kæreste Casper, Uffe Buchard og min indretningsarkitekt, David Thulstrup. I starten synes jeg at navnet var liiidt voldsomt, men nu synes jeg, at det er det eneste rigtige navn til konceptet.

Hvis jeg selv skal beskrive min nye salon med 3 ord, så er det ”nyt, lækkert og feminint” Min ambition med stedet er, at vise de danske kvinder, en ny måde at ”gå til frisøren” på. De skal i hvert fald være opmærksom på muligheden. Jeg elsker ”The DryBar” i Los Angeles, og vil for alt i verden gerne flytte det koncept til København. I de største byer i udlandet, er det allerede et kendt koncept, så selvføgelig skal der også være et i København. Faktisk er min ambition at åbne 5-10 saloner mere.

Jeg er selv i salonen hver dag i nogle timer, og ellers er det super dygtige piger jeg har ansat, som virkelig kan give og kender til den internationale stemning vi gerne vil have i salonen.Fra når man træder ind i min salon, så skal man blive mødt med en livlig stemning, et fedt drive, god musik og man vil altid blive budt på et glas champagne, når man kommer ind. Meennn skulle man hellere have lyst til en kop kaffe, så klarer vi også den. Vi hører meget blandet musik, i hverdagene er det nok lidt mere roligt, også kommer der lidt mere run på fredag og lørdag ?

Alle piger og kvinder er velkomne i min salon, om det så er for at få sat håret til et vigtigt møde, en tur i byen eller en romantisk aften med kæresten, så klarer vi den!…. Også synes jeg i øvrigt også, at dontt drengene burde kigge forbi, så i kan få sat håret, ordnet neglene og lagt en naturlig make up ?

KH
Isabel