Velkommen til det nye Dontt.dk

Siden 2012 har vores mission været klar. Den iværksættende og kreative del af Danmark skulle have et talerør og et univers fuld af inspiration. Det har altid været vigtigt for os, at man skal have det godt, og føle sig inspireret når man besøger dontt.dk. Vores grundfortælling er stadig den samme.

Vi er stadig et website, et medie og inspirationsunivers. Fremover bliver det mere overskueligt og koncentreret. Vores medie vil dække disse 4 kategorier. Dem finder du øverst i menuen, hvor alle kategorier har fået egen menu sektion.

DAGENS
I vores nye kategori får du et overblik fra en begivenhed, en interessant nyhed eller en aktuel kommentar på max. 5 minutter. Det perfekte supplement til dine nyhedssites. 

KULTUR
Med udgangspunkt i København dækker vi hele verden. Du finder anmeldelser, oplevelser og events i vores kultursektion. 

CREATORS
Dontt.dks DNA. Siden 2012 har vi lavet et utal af iværksætterportrætter og interviews. Det vil vi fortsætte med. Danmark har ikke olie i jorden. Vores fremtid er dygtige creators. 

INSPIRATION
I vores inspirationssektion koncentrerer vi os især om tech, tendenser og fremtid. Selvom vi lever i en meget teknologisk verden, er udgangspunktet stadig menneskerne bag. Mennesker inspirerer mennesker. 

Alt sammmen i nye, lækre og inspirerende rammer, optimeret læseoplevelse og en lang række nye features. Velkommen!

I er altid velkomne til, at kontakte os. Skriv til studio@dontt.dk

Hvis i skal skrive til redaktionen, så skriv til redaktionen@dontt.dk