I forbindelse med at Parken Sport & Entertainment/F.C. København aflagde et 100+ million årsregnskab, så blev det i en fondsbørsmeddelse også meddelt, at Hans J. Carstensen har valgt ikke at genopstille til bestyrelsen, når der afholdes generalforsamling d. 21. april 2022.

I stedet har ejerne valgt at indstille Michael Stenskrog til bestyrelsen. Selvom der ikke er nogen “gratis” pladser i bestyrelsen, er der tale om en vigtig position. Det er nemlig meningen, at han skal konstrueres som formand for Revisionsudvalget. Her er PARKEN/F.C. København dog også i sikre hænder. Michael Stenskrog er statsautoriseret revisor med omfattende erfaring inden for revision og rådgivning af danske og internationale virksomheder. Til daglig bor han i Nordjylland.

Det er formentlig de færreste FCK-fans, som kender Michael Stenskrog. Men det gør til gengæld en af F.C. Københavns ejere.

Den nordjyske revisor, der er født i 1970, er nemlig højt betroet af Erik Skjærbæk, der som bekendt ejer en stor del af hovedstadsklubben. Michael Stenskrog er placeret i flere af Skjærbæks egne holdingselskaber og investeringselskaber, ligesom han sidder i bestyrelsen som repræsentant for Erik Skjærbæk i andre virksomheder. Det gælder f.eks. hos fremadstormende State Drinks, som blandt andet er kendt for Christian Eriksens og Caroline Wozniackis medejerskab. 


Allan Agerholm FCK

"Både kommercielt og sportsligt er vi inde en meget positiv udvikling."

Allan Agerholm, Bestyrelsesformand i PARKEN / F.C. København efter dagens årsrapport

Fakta om PARKENs regnskab for 2021

Koncernomsætningen udgjorde 1.183,1 mio.kr., hvilket er 641,4 mio.kr. mere end i 2020. Af den samlede omsætning udgjorde salg af feriehuse 535,1 mio.kr. (2020: 97,3 mio.kr.). Der er i 2021 blevet overdraget i alt 380 feriehuse (2020: 75 feriehuse)

Årets resultat før skat udgjorde 105,9 mio.kr., hvilket er marginalt bedre end det forventede niveau på 75,0 til 100,0 mio.kr.

Årets resultat landede på 67,2 mio. kr. mod et underskud på -229,4 mio. kr. i 2020.

Du kan hente hele årsregnskabet her.

Forsidebillede: Samy Khabthani, FC København.

Tilmeld gratis

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev her.
En ugentlig opdatering om kultur, branding, iværksætteri & inspiration.