MED SIGNE VADGAARD!

Velkommen til vores nye “søndagsformat” 
Hvis du vil have det direkte i mailboxen, så tilmeld dig vores nyhedsbrev i bunden af denne artikel.

Den første “gæst” er TV-vært Signe Vadgaard. Konceptet er dejligt ligetil. Spørgsmål + svar. Hver søndag har vi en ny person “igennem”.

Navn: Signe Vadgaard

Alder: 33

Her bor jeg: København. Dejlige, smukke, frustrerende (vejarbejde!, bandekrig!), altid omfavnende København.

Her er jeg vokset op: Odense

Jeg bor sammen med: Sara Bro, hendes to børn og min kæreste. Det er herligt (og midlertidigt).

Karriere i korthed: 12 år på diverse radiostationer, kulminerende med 5 år på P3. Sidste år skiftede jeg radio ud med TV, og jeg arbejder nu som TV-vært for Discovery Networks (Kanal 5, 6’eren, Canal 9 og Eurosport 1+2).

Uddannelse: Studerede Medievidenskab på Syddansk Universitet. Når jeg skriver det på den måde, er det fordi jeg ikke blev færdig. Men tak for to et halvt år Syddansk, ikke mindst tak for nogle af mine allerbedste venner.

Medievaner: Jeg hører radio, når jeg kører bil. Jeg hører podcasts, når jeg flyver. Jeg hører Spotify, når jeg er derhjemme. Jeg ser TV, når der er livesport, jeg ikke vil gå glip af. Og om aftenen, sætter jeg en serie på fra Netflix eller HBO.

Bedste avis: Den alm. udgave af en avis, har jeg ikke læst i mange år. Men når vi snakker netaviser, besøger jeg oftest politiken.dk. Den giver mig et godt overblik over min by.

Bedste bog: Jeg læser ret sjældent en god gammeldags bog. Faktisk kun når jeg er på ferie. Jeg gik biografi-amok med bøger fra Ronaldo, Anja Andersen, Thomas Helmig og Ulla Terkelsen.

Yndlingsapp: Instagram. Lige siden jeg lagde mit første billede op den 4. maj 2012, har jeg elsket at følge med i mine venners liv (og bevares, andre som jeg slet ikke kender popper også op jævnligt.)

Favorit morgenmad: Jeg var i Tel Aviv i sommerferien, og jeg må bare sige, at de (mange!) måder, de kan tilberede et æg på, er fuldstændigt forrygende. Og hvis du aldrig har prøvet shakshuka, så find et sted, der serverer det. Jeg ved at Union Kitchen i Kbh K gjorde det. I al sin enkelthed er det en varm tomatbaseret ret, som kan varieres i det uendelige. Der bør dog være et æg i. Måske to.

Favorit kaffested: Jeg ville ønske at jeg havde sådan en kaffebar a la Central Perk, hvor mine venner og jeg altid mødtes for at vende dagens begivenheder. Som oftest bliver det mere til en to-go cappucino fra byens MANGE gode kaffejoints. Lige nu drikker jeg mest kaffe fra Emmerys i Store Kongensgade, og den er god.

Favorit feriested: Sne under plankerne og nogle flotte bjergtinder mens solen bager ned i face. Jeg har ikke haft et rigtigt godt ferieår, med mindre jeg har været på skiferie.