SØNDAG: CAMILLA FRANK

Med Camilla Frank i

Dontt.dk”søndagsformat” 

Ugens gæst er Camilla Frank, som er direktør for Copenhagen Fashion Week. Camilla får her 12 hurtige spørgsmål og giver 12 hurtige svar.

Du kan følge modeugen på Dontt.dk igennem hele ugen, og hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig orienteret med opdateringer og pssssssstttt et par ret gode tilbud! #teaser ( Det gælder selvfølgelig allerede, hvis du allerede er blandt vores 30.000 nyhedsbrevsmodtagere.

God søndag!

Hvis du fremover vil have DONTT SØNDAG, direkte i mailboxen, så tilmeld dig vores nyhedsbrev i bunden af denne artikel. top_dontt_sondag_

Navn: Camilla Frank

Alder: 45 år

Her bor jeg: Tæt på Nikolaj Plads i København K, som jeg elsker.

Jeg bor sammen med: Mine to sønner Samuel på 6 år og Anton på 9 år – og muligvis også snart en hund (!)

Karriere i korthed: 16 år som chefredaktør og direktør i ugeblads- og magasin branchen i Danmark og Norge, 4 år som iværksætter og udvikler af koncepter til digitale platforme og 15 måneder som direktør for Copenhagen Fashion Week.

Udannelse: Bachelor i Litteraturvidenskab fra SDU og uddannet journalist fra Århus.

Medievaner: 100% digital i hverdagene og 25% print i weekenderne, hvor jeg (til dels) har mere tid. Så læser jeg meget gerne Børsen og hele deres Pleasure sektion, Berlingske og alle øvrige printmedier, jeg møder på mine cafébesøg.

Bedste avis: Børsen.

Bedste bog: Lige nu: The Objects that Power the Global Economy som jeg har fået af Copenhagen Fashion Weeks skønne konsulentbureau Quartz. Er pt. Den er faktisk sjov!

Favorit morgenmad: Nybagt chokoladecroissant.

Favorit kaffested: Sweet Treat på Skt. Annægade på Christianshavn. Ingen og intet overgår deres americano og de søde folk, der arbejder der.

Favorit feriested: Alle steder jeg ikke har oplevet før. På søndag skal jeg bestige Kilimanjaro for Børneulykkesfonden, og jeg kan allerede mærke, det bliver en favorit – tæller det som et feriested?

Du kan følge modeugen på Dontt.dk HER. 

Tilmeld dig Dontt.dks nyhedsbrev.

Du vil nu modtage nyheder, specielle tilbud, invitationer og meget mere før alle andre.

Udtaler du DONTT rigtigt?
Ellers hjælper Signe Vadgaard dig her. Det er faktisk ikke så svært 🙂