Med Camilla Frank i

Dontt.dk”søndagsformat” 

Ugens gæst er Camilla Frank, som er direktør for Copenhagen Fashion Week. Camilla får her 12 hurtige spørgsmål og giver 12 hurtige svar.

God søndag!

Navn: Camilla Frank

Alder: 45 år

Her bor jeg: Tæt på Nikolaj Plads i København K, som jeg elsker.

Jeg bor sammen med: Mine to sønner Samuel på 6 år og Anton på 9 år – og muligvis også snart en hund (!)

Karriere i korthed: 16 år som chefredaktør og direktør i ugeblads- og magasin branchen i Danmark og Norge, 4 år som iværksætter og udvikler af koncepter til digitale platforme og 15 måneder som direktør for Copenhagen Fashion Week.

Udannelse: Bachelor i Litteraturvidenskab fra SDU og uddannet journalist fra Århus.

Medievaner: 100% digital i hverdagene og 25% print i weekenderne, hvor jeg (til dels) har mere tid. Så læser jeg meget gerne Børsen og hele deres Pleasure sektion, Berlingske og alle øvrige printmedier, jeg møder på mine cafébesøg.

Bedste avis: Børsen.

Bedste bog: Lige nu: The Objects that Power the Global Economy som jeg har fået af Copenhagen Fashion Weeks skønne konsulentbureau Quartz. Er pt. Den er faktisk sjov!

Favorit morgenmad: Nybagt chokoladecroissant.

Favorit kaffested: Sweet Treat på Skt. Annægade på Christianshavn. Ingen og intet overgår deres americano og de søde folk, der arbejder der.

Favorit feriested: Alle steder jeg ikke har oplevet før. På søndag skal jeg bestige Kilimanjaro for Børneulykkesfonden, og jeg kan allerede mærke, det bliver en favorit – tæller det som et feriested?