Royal Unibrew fortsætter med at blive større. I dag afslører de, at de “denne gang” har købt det københavnske bryggeri Nørrebro Bryghus.

Det er selve bryggeriet, som Royal Unibrew skal videreføre og videreudvikle, mens ejerskabet forbliver uændret hvad angår deres restaurant og bar i Ryesgade på Nørrebro.

"Royal Unibrew har fået mulighed for at overtage og videreføre et stærkt.."

Direktør i Royal Unibrew Danmark, Kasper Ryttersgaard Jacobsen fortæller:

“Royal Unibrew har fået mulighed for at overtage og videreføre et stærkt, lokalt forankret brand med betydeligt afsæt i København. Det er et fyrtårn i den danske ølkultur, vi overtager, og det er vi naturligvis både stolte og ydmyge omkring.”

Administrerende direktør og medejer af Nørrebro Bryghus, Martin Thomsen fortæller:

“Vi har fundet en ny ejer, som vi tror på kan videreføre Nørrebro Bryghus-brandet og den forretning, vi har bygget op gennem to årtier. Vi føler os trygge ved, at Royal Unibrew vil passe godt på brandet, som de historisk har gjort med andre ikoniske, lokalt forankrede brands, de har overtaget. Vi er stolte af det kapitel, vi har skrevet. Det er vemodigt, men ikke desto mindre den rigtige beslutning.”

Nørrebro Bryghus

Markante i København

Nørrebro Bryghus blev født på Nørrebro i 2003 og har siden da fokuseret på at sælge lokalt i København. Med opkøbet af Nørrebro Bryghus forventer Royal Unibrew at øge sin tilstedeværelse i København.

Her fortæller Kasper Ryttersgaard Jacobsen:

“Nørrebro Bryghus har en særlig plads i hjertet hos mange københavnere. Vi glæder os til at opbygge gode partnerskaber med Nørrebro Bryghus’ eksisterende kunder og tilbyde Royal Unibrews kunder et endnu større og mere spændende sortiment af øl. Royal Unibrew ser også muligheder for Nørrebro Bryghus uden for København, hvor Royal Unibrews stærke distributionsplatform vil blive en vigtig drivkraft for også at vækste brandets aftryk i andre dele af Danmark.

OM NØRREBRO BRYGHUS:

Det danske mikrobryggeri Nørrebro Bryghus har gennem knap to årtier været med til at skubbe til danskernes opfattelser af øl og udfordret rammerne for dansk craft øl. Rejsen startede i Ryesgade på Nørrebro i 2003, hvor der blev brygget eksperimenterende øl af høj kvalitet og gode råvarer. I dag består Nørrebro Bryghus’ sortiment af 100 % økologiske craft øl. I takt med stigende efterspørgsel blev produktionen af Nørrebro Bryghus-produkter flyttet til et større, mere moderne bryggeri, Baldersbrønde Bryggeri, i Hedehusene i 2006.


Creators

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev her.

Dontt.dk er opkaldt efter ordsproget “dagens dontt.”

Det er et gammelt dansk udtryk, som betyder “at man havde en opgave som skulle løses / gøres”.
Dontt udtales “don-tt” på klingende rigsdansk.

Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København. Tilmeld her.