At Facebook var nede det meste af aftenen i går er næppe gået manges næser forbi.

Den første meldning fra Facebook selv kom ved en 22-tiden, hvor Facebooks CTO (Chief Technology Officer) kom med en undskyldning … på Twitter:

“Oprigtige undskyldninger til alle, der er ramt af afbrydelser af Facebook-drevne tjenester lige nu. Vi oplever netværksproblemer, og flere hold arbejder så hurtigt som muligt med at fejlsøge og gendanne så hurtigt som muligt,” lyder det fra CTO Mike Schroepfer.”

Senere meldte Facebook mere officelt ud, at det var et fejlslagent forsøg på at konfigurere Facebooks routere, der var skyld i det over seks timer lange nedbrud, som udover Facebook også berørte Instagram og beskedtjenesterne Messenger og WhatsApp.

Facebook har omkring tre milliarder brugere globalt.

Nedbruddet kunne også mærkes hos de amerikanske børser, der lukkede med et fald. Facebook-aktien faldt med hele 4,9 procent.

META

Twitter: #FacebookDown

Hvis der var nogen der greb nedbrudet offensivt, så var det Twitter. De startede aftenen med et “hello literally everyone”.
Twitter referer naturligvis til, at Facebook-, Instagram- og WhatsApp-brugere strømmer til Twitter og hashtags som #FacebookDown og #InstagramDown var populære igennem hele aftenen.

Et tweet der kom verden rundt et par gange, og hvor nogen af de største brands “blandede” sig i samtalen. Hvis du trykker på tweetet herunder, kan du se hele samtalen. Den er allerede legendarisk.

Twitters founder Jack Dorsey nåede også at have det lidt sjovt på Facebooks bekostning. Det tweet kan du se lidt længere nede.


Creators

Tilmeld vores nyhedsbrev gratis her.