Det københavnske tøjmærke NN07 skifter ejer. Kapitalfonden Litorina har købt sig til aktiemajoriteten i det succesfulde brand. Den tidligere hovedaktionær, svenske Fidelio holder dog fast i en mindre aktiedel, ligesom stifterne Tommy Holte og Victor Lindh stadig har aktier i den yderst sunde virksomhed.

Målsætningen er simpel, når man spørger Adm. direktør og medstifter, Tommy Holte; “Vi vil fordoble omsætningen indenfor 3-5 år.”

Vidste du at:

- NN07 har aldrig haft et underskud.

- Det seneste regnskab lød på +30 millioner kr. efter skat.

- NN07 omsatte sidste år for 225 millioner kr.

Tommy Holte fortæller til Børsen:

“Der er et ønske om mere end at fordoble omsætningen inden for tre til fem år.”

“Vi tror rigtig meget på partnerskabsmodeller, for vi kan ikke være bedst til alt. De ting, som er vores kerne, produktet og varemærket, holder vi ekstremt tæt, men derudover vil vi gerne alliere os med nogle andre, som er bedre end os”

“Vi er startet både i Tyskland og Holland med egne kontorer. Vi driver selv England fra hovedkontoret, hvor vi har intensiveret ekstremt meget. Og så er vi også gået i nogle stærke partnerskaber i USA.”

Du kan læse mere om opkøbet her. 

"Vi skal stadig holde fast i de værdier, som vi brænder for"

Tommy Holte

Tommy Holte ønsker ikke at oplyse salgsprisen, men ifølge Børsens oplysninger prissætter handlen NN07 til en værdi på et trecifret millionbeløb under 500 mio. kr.

Du kan snart læse meget mere om NN07s rejse her på dontt.dk