Nike åbner sin første ’flagship store’ i Danmark! Til september åbner den amerikanske sportsgigant op for 725 kvm på Købmagergade 44A i midten af København.

Det oplyser det globale ejendomsselskab Hines, som har indgået lejekontrakt med Nike, som bliver en del af “The Trinity Quarter” i København, og det verdenskendte sportsbrands første butiksåbning i Danmark.

Tomer Czapnik, administrerene direktør, Nike NSP hos Retailors Inc. / Fox Group fortæller om valget:

“Vi ser virkelig frem at åbne vores første Nike butik i Danmark på en så prominent handelsgade i København. Hines’ vision og engagement i at skabe en unik destination har været en vigtig faktor i vores beslutning, da vi valgte disse lokaler. Vi ser frem til at byde velkommen til danske kunder og internationale turister i vores flagship store.”


"Den interesse, vi har set for ’The Trinity Quarter’ fra både virksomheder og offentligheden, er fantastisk.”

James Robson, Landechefen for Hines er naturligvis begejstret. Han siger:

“At tiltrække et så anerkendt, globalt og internationalt brand til Købmagergade er et bevis på det arbejde, vi har lagt i at gøre “The Trinity Quarter” til et levende og pulserende område, der samtidig bevarer områdets kulturarv og fascinerende historie. Den interesse, vi har set for ’The Trinity Quarter’ fra både virksomheder og offentligheden, er fantastisk.”

Hans kollega Paul White uddyber:

“Nikes ambitioner med butikken er meget spændende og bygger videre på den tone, der allerede er sat ved åbningen af 25hours Hotel Indre By, samt de luksuriøse lejligheder vi også har udviklet. Vi har fra starten haft en stærk overbevisning om kvaliteten af denne superplacering, og udviklingen af den tidligere Universitets Passage overstiger endda vores egne forventninger. Når Nike vælger at deres nye butik skal ligge netop her, ser vi det også som et klart signal om, at de stærkeste brands stadig har appetit på prominente placeringer i Europas detailgader.”

De omtalte bygninger på Købmagergade er blevet transformeret til et hotel, som netop er åbnet med 243 værelser. Dertil kommer detailbutikker og lejligheder. 25hours Hotels står for driften af hotellet. Det nye hotel – det første 25hours Hotel i Skandinavien – vender ud mod pladsen ved siden af kirken tæt på Rundetårn.

“The Trinity Quarter” blev valgt som navnet på projektet for at afspejle dets placering ved siden af den historiske Trinitatis Kirke på Købmagergade, som altså snart også tæller Nike. 


Tilmeld gratis

Få dontt.dks nyhedsbrev gratis tilsendt: Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København. Tilmeld her.

Dontt.dk er opkaldt efter ordsproget “dagens dontt.”

Det er et gammelt dansk udtryk, som betyder “at man havde en opgave som skulle løses / gøres”.
Dontt udtales “don-tt” på klingende rigsdansk.