Du har formentlig allerede et abonnement på Spotify, Netflix eller hos Aarstiderne. Men nu giver et dansk start-up muligheden for at få en simpel og ansvarsfuld abonnementsløsning på din næste computer.

Virksomheden hedder myway og er udviklet i et samarbejde med abonnementsvirksomheden Subscrybe og Duka. Sidstnævnte er en IT-virksomhed, som succesfuldt har serviceret tusindvis af danske kunder med computer- og telefoniløsninger i mange år.

"Fælles for alle abonnementer er ingen udbetaling og fuld forsikring".

Kim Krohn Gervin, Adm. direktør  for myway fortæller:

“Hos myway kan kunderne vælge mellem 4-6 meget forskellige modeller og derved finde præcis den computer, som passer til deres behov. Fælles for alle abonnementer er ingen udbetaling og fuld forsikring. Når abonnementet ikke længere passer abonnenten, så sørger vi for, at computeren får et nyt liv hos en anden kunde. Dét synes vi er ansvarlighed”.

Priserne starter ved 199 kroner om måneden, mens en MacBook Air starter ved 299 kroner om måneden, alt inklusiv.
Kilde: myway.dk/

myway

Kim fortsætter:

“Med myway har vi sat os for at ændre en branche, der har stået stille i årevis. Med myway tilbyder vi noget, der er bedre. Noget, der kan ændre status quo. Vi vil gøre det let at handle ansvarligt ved at forlænge levetiden på elektronik uden bøvl og risiko for forbrugerne. Vi ved, at langt de fleste gerne vil tage et mere ansvarligt valg, hvis det bliver gjort let for dem. Det gør myway. Myway er ikke for de få, men for de mange, for nu har alle råd til en computer. Vi vil hjælpe mennesker med drømme og ambitioner med at skille sig ud og få succes uden dårlig samvittighed”.

dontt.dk vil følge myway i den kommende tid.

myway

Creators

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev her.

Dontt.dk er opkaldt efter ordsproget “dagens dontt.”

Det er et gammelt dansk udtryk, som betyder “at man havde en opgave som skulle løses / gøres”.
Dontt udtales “don-tt” på klingende rigsdansk.

Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København. Tilmeld her.