Majbritt vej

Min vej

I første afsnit af “MIN VEJ” skal vi møde Majbritt Madsen, som i dag er PR & Communication Manager hos Group 88. Det familieejede Group 88 håndterer en masse PR og marketing relaterede opgaver for internationale luksus brands som f.eks. Burnerry, Gucci, Mulberry og Saint Laurent.

Starten:
2001 –
Efter små 10 år på gulvet i forskellige tøjbutikker i den jyske hovedstad, Esbjerg, var jeg ikke i tvivl om, at jeg ville skabe en karriere inden for mode. . Allerede dengang var jeg betaget af pulsen, menneskerne og det kreative miljø modebranchen består af. Derfor vidste jeg at dette skulle være min vej. Jeg vidste også, at jeg ikke skulle være sælger eller indkøber, jeg var interesseret i det at skabe et brand.
 
Skolen:
2009-2011 – Branding og Marketing Management på TEKO, Herning. ( Det der i dag hedder, VIA Univerity College)
Uddannelsen bød på et praktikophold i PR & Marketing afdelingen hos Designers Remix, som senere skulle vise sig at danne grundlag for mit første job.

Facts om Majbritt Madsen:
Navn: Majbritt Madsen
Job: PR & Communication Manager, Group 88
Alder: 28 år

Job / erfaringer osv.:
2011-2012: Designers Remix, E-commerce Assistant
I mit første job var min overordnede opgave den daglige drift af Designers Remix’s webshop, men samtidig havde jeg også mange andre kasketter på i denne tid.
Alt fra salg på danske og internationale messer, til koordinering og afvikling af lagersalg. B2B kontakt i salg og kundeservice samt et tæt samarbejde med retail. En helt vildt god tid, fyldt med spændende læring og de bedste kolleager.
 
2012-2013: Noise PR, Showroom Coordinator
Tilbage til det mit hjerte rigtig bankede for, PR og ikke mindst branding.
Hos Noise PR fik jeg hele grundforståelsen for PR – Hvordan benarbejdet skulle gøres og hvor vigtigt det er.
 
2013-2014: Noise PR, PR Coordinator & Showroom Manager:
PR Coordinator rollen gav mere ansvar og et tættere samarbejde med de brands, hvis historie der skulle formidles til den danske presse. En stilling som gennem sparring med dygtige kollegaer dannede et stræk fundament for mine PR kompetencer og ikke mindst et godt netværk i branchen.
 
2014 – 2016: Group 88, PR & Marketing Coordinator:
Group 88s spændende portefølje af internationale luksus brands gav et job, hvor jeg fik lov at kombinere mine kompetencer fra både PR og Marketing på det skandinaviske marked. Koordinationer i  et lille dedikeret team, med store krav om internationale standarder.
 
2016 – 2017: Group 88, PR & Communication Manager:

I Februar 2016 blev ansvaret for alt PR og kommunikation mit, et ansvar jeg hver dag sætter en stor ære i at udføre. Internationale modeuger er kommet på programmet og de endelige beslutninger og tiltag ligger nu på mit bord. Min primære opgave er, at omsætte og formidle global branding på den skandinaviske marked i form af lokal ”hands on” PR.

Group 88 er en spændende virksomhed i vækst og hver dag arbejder jeg, sammen med resten af den kompetente organisation på, at levere et ”world class” niveau i alt hvad vi gør.

2017 – Nu: Stine Goya, PR-ansvarlig:
Til Fashion Forum siger Majbritt om sit nye job:
”Stine Goya er et stærkt brand og en virksomhed i vækst med høje ambitioner for fremtiden – det matcher mit temperament utrolig godt. Brandet har et stort internationalt potentiale, som de er I fuld gang med at realisere, og det glæder jeg mig til at blive en del af.”

”Jeg synes det er særligt imponerende, at Stine Goya – trods evig skiftende tendenser – altid har formået at holde fast i sit eget design-DNA. Med farverige kollektioner, båret af smukke prints og interessante kunst-samarbejder har Stine Goya skabt et helt unikt univers. Jeg glæder til at dykke ned i universet og yderligere styrke brandes tilstedeværelse og relationer blandt andet på de sociale medier. Og, så ser jeg selvfølgelig frem til, at blive en del af det kompetente team,” fortæller hun. Du kan læse hele nyheden her.