Coffee Talk – Den med Mads Valentin Pedersen, FC Nordsjælland & U-21 landsholdet!

Favoritkaffe: Cortado
Født: 01.09.1996
Kommende udfordringer: Runder snart 100 kampe for FC Nordsjælland, U-21 EM med Danmark og muligt klubskifte til sommer! Læs interviewet med Superligaprofilen Mads Valentin her.

Mads, I kom med i slutspillet igen. Hvad er status for sæsonen så langt?
Det har været lidt en rutchebane. Vi bragede jo i de sidste kampe inden slutspillet. Vi hentede nogle vigtige point, og havde følelsen af, at vi kunne slå hvem som helst. Vi tabte jo så heller ikke nogen kampe, så der var noget om det. Så bliver vi ramt af en bombe, da klubben valgte at stoppe med Kasper (red. Hjulmand). Der er kommet nogle ændringer, det kan man godt mærke. Flemming (red. Den nye træner, Flemming Pedersen) er vildt klog på fodbold. Han ser fodbold som de færreste, og det skal vi lære at omsætte. Jeg er sikker på det også bliver en stor succes.

Savner du Kasper Hjulmand?
Meget. Det tror jeg alle i FC Nordsjælland gør. Han har en fantastisk personlighed. Han vidste altid, hvordan man skulle motivere og dygtiggøre. Han rammer altid plet. Jeg har lært utrolig meget af ham, og det er klart ham, der har betydet mest for mig. Alt omkring positionering, hvordan man udnytter sine forcer, defensiv disciplin osv. Jeg var jo egentlig angriber, men han lærte mig at blive en god wingback.

Jeg elsker Farum og FC Nordsjælland. Den klub har betydet meget for mig.

Mads Valentin Pedersen, FC Nordsjælland

Hvad er status for dig?
Det startede jo lidt turbulent, da der jo var en del snak om FC Midtjylland og jeg. Jeg var også syg og havde nogle skadesproblemer, så det var ikke optimalt. Efter jul spillede jeg jo midterforsvar frem til vi sikrede os. Det gik rigtigt fint, men det er dejligt at være tilbage på min wingback. Derudover er jeg glad for, at være tilbage på 
U-21 landsholdet. Vi har et sindsygt stærkt hold med spillere fra Serie A, La Liga, Bundesligaen og Premier League.

Skifter du klub til sommer?
Ja, det gør jeg! Jeg skal ikke jinxe noget, men tiden er rigtig nu. Nu har vi jo snakket om det i et par vinduer i træk, og det har jo været tæt på. Jeg gik benhårdt efter Premier League, det havde været fedt. Men det var selvfølgelig FC Nordsjællands ret til at sige nej dengang.

Føler du også sin værnepligt i FC Nordsjælland er overstået?
Ja, helt sikkert. Jeg har været i klubben i 11 år nu. Jeg elsker klubben, og den har betydet meget for mig. Karlo Bartolec har drillet mig med, at jeg burde få en statue ude foran, så ja, jeg har været her længe. Så det har vi lavet lidt sjov ud af. Men jeg ved godt, at der er et par stykker før mig, og helt sikkert Brixtofte først.

Hvor skal du hen?
Det ved jeg ikke endnu.

Hvad tænker du?
Jeg vil selvfølgelig gå efter spilletid, som alle andre. En klub, der har en plan for mig. Det bliver spændende. Men jeg er klar til næste skridt. 

I møder FCK i dag. Hvad er dine forventninger til den kamp?
Det bliver en hård kamp. To gode hold, der begge vil styre kampen. Hvis vi skal holde os til i stillingen, så skal vi vinde. Sådan er vilkårene hver gang, vi spiller disse kampe.

De brokker sig tit over banen i Farum. Er det en fordel for jer?
Jeg ved ikke, hvor stor en fordel, det er. FCK er sådan et godt hold, så det burde ikke betyde så meget. Jeg tror, at alle gode fodboldhold vil være glade for at spille på den. Det største problem er, at den er så tør. Men den bliver godt vandet før kampen.

Hvis du skulle vælge en spiller fra FCK til FCN?
Det er jo urealistisk, men uden tvivl Robert Skov. Jeg kender ham fra U-21 landsholdet. Han har et fuldstændig hjernedødt venstreben. Han kan afgøre kampe. Bjelland ville også være god, men han er vist også lidt sur over vores bane:)

Videolink fra FB

CAMISETA! DONTT T-SHIRT! Før: 299,- Nu: 199,- + en lækker cap. ( Værdi 299,- )økologisk, fit & produceret i portugal. KØB HER!

DONTT.DK