Hvordan har 2014 været for dig?
Jeg er pavestolt, når jeg kigger tilbage på 2014. Vi har haft fuld fart på hele året, og der er sket utrolig mange spændende ting.

Først og fremmest har jeg lært virkelig meget om mig selv, det at være leder og drive en virksomhed. Jeg er gået all in på FINDERSKEEPERS. Det er mit hjertebarn, og det kræver både blod, sved og tårer, men jeg nyder det hele vejen. Samtidig er jeg blevet mere skarp på mine stærkeste kompetencer, ligesom jeg har fundet ud af, hvor jeg skal blive endnu bedre – og ikke mindst, så har jeg lært, hvornår jeg skal sige til og fra.

2014 har virkelig været et fantastisk år for FINDERSKEEPERS. Vi bliver ved med at slå vores rekorder. Der kommer simpelthen flere og flere besøgende på vores markeder – og det giver så meget energi og tro på det hele! Vi har også taget skridtet ud i den digitale verden og har søsat vores flotte webshop. Et projekt vi virkelig tror på og er meget begejstrede for.

Vi har haft så mange talentfulde, inspirerende og engagerede ansatte og frivillige ind over, og vores FINDERSKEEPERS familie bliver bare ved med at vokse. Kort sagt, så er jeg bare dybt taknemmelig for 2014!

Hvem/hvad har inspireret dig mest i 2014?
Aldrig i mit liv havde jeg troet, at jeg skulle arbejde så tæt sammen med min far, som jeg gør. Men vores samarbejde er guld værd, så på alle områder er min far min største kilde til inspiration. Han er vores økonomiske geni og sørger for, at jeg – med min krøllede designerhjerne – kan drive min virksomhed og fokusere på vores udvikling, koncepter og holde mig opdateret på den danske og udenlandske designscene. Han er en kæmpe hjælp med min FINDERSKEEPERS-baby, og han er den bedste farfar!

Hvis du kun må vælge en, hvem vil du så gerne sende en julehilsen til?
Helt klart Clement Kjersgaard – jeg glæder mig til at møde ham til SALT 3.0. Vi er begge blevet booket som oplægsholdere, og mit følelsesregister veksler hele tiden imellem at være total starstruck og vildt stolt. Og så er jeg ret lettet over, at vi ikke skal mødes til en politisk debat!

Men jeg kan altså ikke nøjes med kun at sende én julehilsen. Jeg kommer ikke uden om vores seje designere og skønne frivillige – de fortjener bestemt også en julehilsen.

Hvordan ser du frem til dit eget 2015?
Jeg starter lige 2015 med en seriøs omgang tan, cocktails og opladning i LA. Den årlige, tiltrængte og meget værdsatte ferie er uundværlig for at komme godt i gang med en masse nye idéer og skal bruges med min gode veninde Anna.

Derudover glæder jeg mig til at tage hul på 2015. For første gang kan jeg koncentrere mig udelukkende om FINDERSKEEPERS. Jeg har taget den store personlig beslutning, at droppe studiet til fordel for at gøre det, jeg elsker aller højest. Det har været en svær beslutning, men jeg ved, at det er det rigtige, for der er ingen tvivl om, at vi kommer til at larme endnu mere i 2015. Jeg glæder mig sindssygt meget til at hjælpe endnu flere unge, kreative designere og kunstnere udover rampen.

Hvad bliver den største nyhed i 2015?
Der kommer en ny sæson af Taxa med Taxa Mike & Herman fra City Bilen – verdens bedste serie!

God jul fra Herle.