Traditionen tro, så kan vi igen præsentere “Årets Julespecial”. Sammen med en ven af huset, så kigger vi tilbage på året, og lidt frem mod næste.

Her får du snakken med Thomas Skov Gaardsvig.

Hvad har været det bedste i 2018?
Når jeg ser på min karriere har 2018 været det første år, hvor jeg har været selvstændig. I starten frygtede jeg om telefonen mon ville ringe, men den har heldigvis ringet ustandseligt hele året. Jeg har været meget privilegeret at få lov til at lave en helt masse sjove opgaver i år og jeg har mødt en hulens masse mennesker – det er fantastisk.

I privaten har det selvfølgelig været kæmpe stort at blive far for anden gang – til lille Otto fra juni.
Han kom til verden en måned efter min far døde, så der har været en hulens masse følelser i spil i år.

Hvem har inspireret dig mest i 2018?
Der er ikke én, der inspirerer mig – jeg tager små stykker inspiration fra mange. Anders Aggers tilgang til mennesker inspirerer mig. Emil Thorups drive inspirerer mig. Ruben Søltofts humor inspirerer mig. Sådan tager jeg lidt fra forskellige dele af inspirationspaletten.

Hvem går årets julehilsen til?
Den går til alle os med smartphones i lommerne. Husk at slukke den en gang i mellem – og se hinanden i øjnene.

Hvordan holder du jul i år?
Jeg holder med min hustrus familie. Det bliver en stor jul – men jeg glæder mig. Vi skal også vende slæden mod mit barndomshjem i Jylland – det bliver også dejligt.

Hvad ser du frem til i 2019?
Jeg ser frem til at starte noget nyt op. Jeg vil gerne prøve noget, jeg ikke har prøvet før. Og så ser jeg frem til en masse gode oplevelser med min familie.

3 hurtige om 2019 til Thomas Skov Gaardsvig:

Hvem bliver dansk mester i fodbold?
Jeg tror FCM napper den igen.

Hvem bliver Danmarks næste statsminister?
Jeg tror Løkke tager en runde mere.

Hvad bliver den største nyhed i 2019?
Jeg tror Trump går af.

FOTO: peternorby.dk