Hvordan har 2017 været for dig?
Jeg har fundet en ro i det jeg laver, og den jeg er. Jeg har et overskud til at klare de travle uger, og jeg evner også at slappe af, når muligheden byder sig. Balancen er vigtig, tror jeg. Det der med stress, det har jeg også prøvet engang. Jeg stod i et radiostudie for mange år siden, hvor det begyndte at sortne for mine øjne, og jeg besvimede for åben mikrofon. Det var i 2009, for Michael Jackson var død nogle måneder forinden, husker jeg. Radio 100FM var gået konkurs, men stationen fortsatte med et absolut minimum af ansatte, og jeg var én af dem, der ikke blev fyret. Til gengæld skulle jeg løfte enormt mange opgaver, og det resulterede altså i, at jeg til sidst ikke kunne klare mosten. Det er snart 10 år siden, og jeg er endelig ved at være et sted, hvor jeg synes at jeg evner balancen i at have et arbejde som jeg knuselsker og har lyst til at dedikere rigtigt mange af mine vågne timer til, samtidig med et velfungerende privatliv med tid til kæreste, venner, familie. Spørg mig igen, hvordan det går med balancen, når jeg har fået børn.

Hvem/Hvad har inspireret dig mest i 2017?
Ikke én person. Men jeg har en masse gode kollegaer ovre i TV-land, som heldigvis gerne deler ud af deres viden. De er ikke bange for at holde alle guldkornene for sig selv, og selv om vi på mange måder også er konkurrenter, så er vi først og fremmest kollegaer, der hjælper hinanden.

Hvad ser du frem til i 2018?
Vinter-OL bliver for vildt; jeg har aldrig været i Sydkorea, så rejsetips modtages med kyshånd. Og at jeg kommer til at opleve et OL indefra, bliver også en kæmpe oplevelse. Jeg vil gerne lave en podcast, radio vil altid løbe i mit blod. Jeg vil gerne dække en Grand Slam-turnering, som Caroline Wozniacki vinder. Jeg vil gerne blive stærkere fysisk. Jeg vil gerne se Danmark klare det rigtigt godt til VM i Rusland; vi kommer videre fra gruppen. Jeg vil gerne gøre min kærestes og min nye lejlighed til et hjem.

Jeg glæder mig til alle de udfordringer, der ligger og venter i det nye år – både dem jeg kender til, og dem der måtte komme hen ad vejen.

Hvem går årets største julehilsen til?
Min svigerfamilie. Tak for jer.

Hvordan holder du jul i år?
Same procedure as last year. Same procedure as every year, James.

Kører hjem til Odense og spenderer lidt kvalitetstid med familien. Min mormor er lige fyldt 99, så hvert år hun stadig er her til at fejre jul med os, er i virkeligheden en velsignelse. Hun er familiens største rockstjerne, og skal springe faldskærmsudspring i starten af det nye år. Alt imens har min storebror lokket mig til, at det er ham og mig, der skal lave al julemaden, og dét synes JEG virker uoverskueligt. Jøsses. Så længe kartoflerne bliver brune…

God Jul til alle fra Signe Vadgaard !