1.    Hvordan har 2013 været for dig?
Overraskende og travl. Kom tilbage fra barsel og har nået en masse. Sound Of Copenhagen har haft vokseværk, Jeg har lavet mad og danset .. Og så har jeg åbnet Bar O.

 2.    Hvilken oplevelse fra 2013 husker du bedst?
Der er flere.. Selvfølgelig husker jeg ting min datter har gjort for første gang. Jeg husker de vanvittige aftener på Bar O, hvor jeg har haft mit livs fest og DJ oplevelser de sidste par måneder. Og så husker jeg i den grad min tur til Kenya med Fairtrade Mærket. Jeg har virkelig fået en god reminder om, hvad tingene handler om. Gør nu for h…. en forskel for andre mennesker.

3. Hvilke personer har især inspireret dig i 2013?
Peter Visti. Vi spiller sammen hver uge på vores nye bar, og det er fantastisk at blive overrasket over hans enorme vinylsamling hver aften. Har har samlet i 30 år, og har en udsøgt smag. På Bar O handler det om god musik – og ikke om genre, mode eller hvilke tossede ønsker folk kommer med. Det handler om stemning og om at tage folk i hånden og sørge for at musikken støtter op om, at give dem en suveræn aften.

4.    Hvilken oplevelse ville du gerne have været foruden?
At DR lukker Unga Bunga. Jeg forstår det ikke.

5.    Hvordan ser din december ud?
Travl på baren. Heldigvis er alle gaverne købt og der er tid til at hygge hjemme med den lille. Hun har hjulpet med at pynte juletræet.

6.    Hvor holder du jul?
I år tager vi til Møn. Vi skal holde en vaskeægte land-jul og jeg glæder mig for første gang i mange år!

7.    Hvad er det altoverskyggende mål for 2014?
Iværksætteri og vækst. Jeg arbejder på et par nye projekter som substitutter for Unga Bunga. Det bliver spændende. Derudover er der en masse spændende udgivelser på SOC. Blandt andet Kill J, Fittness Figures og October Dance.

8.    Til sidst afprøver vi dine synske evner Hvad bliver den største nyhed i 2014?
At Dronning Magrethe tager en selfie med Justin T.