Hvordan har 2013 været for dig?

Mit 2013 har været over alle forventninger. I Les Deux er vi vækstet med 400% og har sat os stærkt på det norske marked som virkelig trækker. England er kommet godt med, og fokus ligger nu på Tyskland, hvor jeg bruger meget af min tid. Jeg regner med at flytte til Tyskland i et par måneder for at knokle igennem på den anden side af 2013.

På det personlige plan er der sket meget. Jeg har gennemført et par delmål som har været henholdsvis 80 km og 100 km løb, hvor jeg gjorde en stærk figur og fik presset mig ud der, hvor jeg  elsker at være. Jeg blev bachelor i sommer på nomeret tid og er nu igang med kandidaten på det famøse juridiske fakultet.

Hvilken oplevelse fra 2013 husker du bedst?


Da jeg fangede en fasan med mine bare næver. Den var blevet anskudt i den ene vinge og kunne ikke flyve, men da den kom løbende kastede jeg mig efter den og fangede den. Den blev dræbt og udgjorde en lækker middag med kæresten. Halefjeren sidder nu i min kærestes jagthat som mit altoverskyggende trofæ -ja både damen og fuglen ?

Hvilke personer har især inspireret dig i 2013? 

Hmmm… Jeg bliver inspireret af alle de mennesker jeg har omkring mig i min hverdag, men der er nok to. Min kammerat Jon Nedza, som mistede sin mor og som har taget al sin sorg og brugt den konstruktivt til at skabe noget for andre – det inspirerer og respekterer jeg meget. Rent business wise går titlen som årets inspirator til, Johan Bulöw. Han har banket en flot forretning op ene mand og samtidig tager han sig tid til de mennesker som gerne vil frem. Ej at forglemme er Richard Branson, som jo bare er min inspirationskilde!

Hvilken oplevelse ville du gerne have været foruden?


Jeg skal være helt ærlig og sige – 7-9-13 – har været et fantastisk år, hvor der ikke har været sygdom eller lignende. Jeg har haft et rigtigt godt år og de nedture der har været har været med til at skabe den jeg er ultimo 2013. Jeg er glad, sund, rask og hurtigere end nogensinde;)

Hvordan ser din december ud? 

Julesalget er i fuld gang, så vi har rigtig rigtig travlt. Desuden har vi vores projekt med et stadion i Zambia, som vi netop har påbegyndt, hvilket også tager en del tid ved siden af min eksamen som jeg er igang med at forberede mig til. Den står på meget lange dage med virksomhed og jura studiet. Derudover trænet jeg 6 dage om ugen og er i gang med de sidste forberedelser til ørkenen, som jeg skal ned og udfordre på godt og ondt til februar.

Hvor holder du jul? 

For første gang skal jeg stå for julen. Jeg har inviteret min familie til et kæmoe julekomsammen hjemme hos os. Jeg skal stå for anden, slik og kager. Jeg glæder mig til selv at skabe mine egne traditioner som bliver en del af det jeg er vokset op med og nogle nye tiltag som jeg gerne vil have ind i familien. Min dejlige kæreste kommer til hygge rundt og gøre det hele overkommeligt for mig, så det er dejligt at have “en stærk kvinde med et våben ;)”

Hvad er det altoverskyggende mål for 2014?

Der er gang i nye projekter som skal søsættes og som jeg glæder mig utrolig meget til. Nogle projekter er for nærmiljøet, nogle er for Københavns ungdom og andre er sgu for alle. Les Deux skal vækste med minimum 100%  som det ALT overskyggende mål.

Til sidst afprøver vi dine synske evner. Hvad bliver den største nyhed i 2014?

I ser mig FLÆKKE Sahara ørkenen midtover og med et smil på læben under hele ?