Velkommen til december på Dontt.dk! Årets hyggeligste måned. Du kan roligt glæde dig. Vi har en masse på programmet i hele december.

I dag har vi den første af 4 “JULESPECIALS”. En fast tradition siden 2012. Vi går tæt på julen, 2019 og 2020. sammen med en hovedperson på dontt.dk fra det forgange år. Det bliver 4 personligheder, der bestemt ikke har kedet sig i 2019. De arbejder hårdt, har mod og er forbilleder.

Ugens hovedperson er ingen undtagelse.

Mød TV-vært Signe Vadgaard. 

Glædelig Jul fra dontt.dk

Hvad har været det bedste i 2019?
For mig personligt har det været et af de der ‘mellem-år’ uden kæmpe peaks. Men det er også ok, og når jeg kigger tilbage har jeg været glad mere end jeg har været trist. På plussiderne har jeg haft nogle skønne rejser med min bedre halvdel. Vi har været til overdådige bryllupper og oplevet kærligheden i al dens pragt. Og på det professionelle plan går det i al beskedenhed fremragende. Nyt job på Xee og TV3 med verdensklasse fodbold fra Premier League, hvor jeg bliver decideret forkælet når jeg går på arbejde. 

Hvem har inspireret dig mest i 2019?
Mennesker, der kæmper for forandring, som vi alle har brug for. Mennesker, der tør råbe højt og som også får deres liv endevendt som konsekvens. Mennesker, som taler i øjenhøjde og med et sprog, vi kan forstå og føle. Peter Falktofts kamp imod cigaretter er så uendelig prisværdig. Min egen far har røget hele sit liv, og jeg er så ked af de konsekvenser, det har haft for ham.

Hvilken bog er den bedste du har læst i år?
Internettet er min bog for tiden. Den er satme stor, men jeg er nået pænt langt;)

( Psssst. Men mon ikke at, du kære læser, kan finde en bog på Mofibo? DONTT.DK giver dig gratis adgang her! )

HUSK I DECEMBER, AT KÆRLIGHED VEJER MERE END GULD.

dontt.dk


MADEN ER DET BEDSTE!

Hvilken juletradition holder du mest af?
Altid maden. Anden, de brune kartofler, den brune sovs. Brunt, brunt, brunt. Aldrig har den mest gyselige farve været så højt elsket som i julen.

Hvordan holder du juleaften i år?
Den bliver særlig for mig i år, for den bliver proppet med arbejde, for juletid er lig med Premier League. Men jeg glæder mig til det tætte jule- og nytårsprogram, for hvor mange gange har jeg ikke siddet med en fuldstændigt proppet mave og set PL-bold i julen? Det er en kæmpe tradition, jeg får lov at være vært på.

Selve juleaften er jeg hjemme i Odense hos familien, og det er altid lige som det skal være.

Hvem fortjener en ekstra julehilsen i år?
Mim mormor er lige blevet 101 år gammel. Generelt er jeg nødt til at sige ting et par gange eller 5, før hun husker dem, så verdens bedste Thyra Vadgaard får lige en ekstra her.

Hvad er dit største håb for næste år?
At Danmark vinder EM. Hey…det er sket før!