Folk spørger mig tit om, hvad der driver mig. Jeg har længe funderet over, hvad det er, som gør, at folk tager initiativ til forskellige projekter og dermed tager et skridt væk fra den sikre platform, man befinder sig på. Min personlige motivation har altid været, at jeg gerne ville have et godt og lykkeligt liv, som jeg var sikker på kunne findes ved at blive selvstændig og være min egen chef.

Der er ingen tvivl om, at jeg længe har været inspireret af folk, der havde succes. Jeg troede længe, at lykken lå i at have succes og penge.  Jeg tror stadig, at en del af lykke ligger i at klare sig godt karrieremæssigt, men desto længere fremad jeg er kommet med min egen karriere, desto længere væk fra er jeg kommet fra den holdning om, at lykke har noget med penge at gøre.

På nuværende tidspunkt er Et al Design en fremadstormende virksomhed. Vi ligger i over 35 butikker i DK og har på kort tid rykket os så meget, at vi går fuldtids på projektet til sommer.  Havde du spurgt mig for 1 år siden om vi ville være, hvor vi er idag, vil jeg ikke engang have kunne drømmet om det.  For mig ville lykken have været nået, hvis jeg kunne stå i den situation, jeg står i idag.

Når jeg sidder her og funderer over, hvad der gør mig glad den i dag, har jeg dog fået nogle andre holdninger.

Jeg er glad, når jeg tilbringer tid sammen med min familie. Min familie har altid været der for mig og vil være der til den sidste dag, jeg er på denne klode. Ubetinget kærlighed er en af de største gaver i livet.

Jeg er glad, når Janneks og min virksomhed blomstrer. Jeg føler mig heldig over, at jeg hver eneste dag kan stå op og lave noget, som jeg brænder for. F..k  hvor mange penge jeg kommer til at tjene på min virksomhed, bare jeg kan stå op hver eneste dag og brænde for det, jeg laver sammen med en god ven. Jeg tror desværre at mange mennesker ikke brænder for det, de laver i hverdagen.

Jeg er glad, når jeg drikker øl med mine bedste venner på en bodega. Før i tiden troede jeg at gå i byen de rigtige steder var en del af lykken. Jeg griner, når jeg ser tilbage på denne tanke. Clubs er fyldt med overfladiske mennesker, som ikke siger mig en skid mere den dag idag.  Går du på bodega med dine bedste venner, møder du originale og ægte folk.  Alt andet er næsten ligegyldigt.

Jeg er glad, når jeg rejser. For at kigge lidt tilbage så var 2013 muligvis mit bedste år. Det eneste jeg fortrød fra dette år var, at jeg ikke fik rejst nok. Dette gjorde jeg noget ved, da jeg tog 20 dage til Argentina og Uruguay. Det kostede mig en helvedes mange penge men er muligvis en af de bedste investeringer i mit liv.  Blev inspiret af deres ”Lev-i-nuet” mentalitet.  Økonomisk er Argentina et land på randen til konkurs. Stadigvæk mødte jeg et folkefærd, som var glade for livet, da de havde det vigtigste i livet omkring dem. Materialistiske ting sagde dem ikke noget. Dette inspirerede mig.

Jeg har set en pige lidt på det sidste. Jeg har ingen anelse om, hvor seriøst det er, eller hvor det tager mig hen, men jeg er faktisk glad, når jeg er sammen med hende. Hun er et roligt og godt væsen, som passer mig godt.

Jeg er glad, når jeg oplever ting, som brænder sig fast i min hukommelse.  Jeg prøver at leve et godt liv, hvor jeg gør de ting jeg ønsker, inden det er for sent. Jeg skal ikke være den person, som sidder tilbage på plejehjemmet og fortryder forskellige ting, jeg har gjort. Jeg ved, det er en kliché, men når jeg går i seng og er tilfreds med, hvad jeg har udrettet, er jeg glad.

Det sjove er, at alle de ting, som gør mig glad, intet har med penge og materielle ting at gøre. Jeg er godt klar over, at disse elementer er med til, at man kan få et bedre liv, men vil aldrig vælge at ofre nogle af de førnævnte ting for penge eller materielle genstande- simple as that.

Alexander Bind, Et al Design