PARKEN og F.C. København har ikke sparet på de kommercielle nyheder i 2023. Denne gang er det til glæde for alle, der skal besøge Danmarks nationalarena til fodbold, koncerter eller hvad de nu finder på derinde.

Sammen med teleselskabet 3 og GlobalConnect har de bygget det som de kalder “fremtidens netværk”, som sætter ny europæisk standard.

"..Netværket spiller en helt afgørende rolle for de oplevelser.”

Jacob Lauesen, Direktør for PARKEN Sport & Entertainment og FCK fortæller:

”Samvær og fællesskab sker ikke længere kun fysisk, nu og i fremtiden er det også helt afgørende at kunne dele oplevelser med hinanden digitalt i realtid. Som Danmarks nationalstadion danner Parken ramme om mange store oplevelser, som de besøgende skal kunne dele med hinanden og med andre på samme tid. Netværket spiller en helt afgørende rolle for de oplevelser.”

I et tæt samarbejde har 3 og GlobalConnect arbejdet med at bygge det nye netværk siden efteråret sidste år, og til landskampen står det helt klar, så alle besøgende vil opleve lynhurtigt internet, uanset hvor de befinder sig. Selv hvis stadion er helt fyldt, og alle lægger et billede på sociale medier på samme tid, vil forbindelsen være stabil og lynhurtig. Faktisk er netværket så stærkt og hurtigt, at andre fodboldstadions rundt om i Europa er begyndt at se mod København for den ypperste digitale oplevelse.

Jacob Lauesen

3: PARKEN er blevet en digital frontløber

Morten Christiansen, CEO i 3 udtaler:

”Med det nye netværk er Parken blevet en digital frontløber med det hurtigste og stærkeste netværk på et europæisk stadion. Vi er meget stolte over at have bygget så sublimt et netværk. Det vil give de besøgende endnu flere unikke digitale oplevelser, når de besøger vores fælles nationalarena og vil dele det med resten af Danmark.”

Martin Lippert, CEO i Global Connect slutter af:

”Vi har skræddersyet en yderst skalérbar end-to-end løsning, som møder Parkens behov for kapacitet meget langt ud i fremtiden. Netværket giver danskerne den bedste digitale oplevelse, når de besøger nationalarenaen, samtidig med at det for Parken åbner døren til mange kommercielle muligheder i den digitale kunderejse.”

På Søndag kommer netværket for alvor på prøve. F.C. København forventer nemlig udsolgt til deres kamp mod Viborg.


Tilmeld gratis

Få dontt.dks nyhedsbrev gratis tilsendt: Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København. Tilmeld her.

Dontt.dk er opkaldt efter ordsproget “dagens dontt.”

Det er et gammelt dansk udtryk, som betyder “at man havde en opgave som skulle løses / gøres”.
Dontt udtales “don-tt” på klingende rigsdansk.