I 2021 bragede salgstallene frem for det danske brillebrand Christopher Cloos. Det var særligt samarbejdet med den syvdobbelte Super Bowl-vinder og NFL verdensstjernen , Tom Brady.

Samarbejdet med Brady er fortsat ind i 2022, men nu er den unge danske virksomhed klar med den næste verdensstjerne. Det er med den svenske supermodel Elsa Hosk, der slog igennem som “Victoria’s Secret Angel.” Samarbejdet betyder samtidig, at brandet lancerer deres første brille, som er lavet særligt til kvinder.

Elsa Hosk, der har over 7 millioner følgere på instagram, ser frem til samarbejdet med den danske brillevirksomhed, hvor hun udover at lancere sine første briller også bliver medejer. Hun fortæller om samarbejdet:

“Jeg har arbejdet med skønhed og mode i næsten 20 år, og den erfaring, sammen med min passion for briller, har været med til at forme, hvordan jeg ville have min linje til at se ud,” siger Elsa Hosk. Hun fortsætter:

“Christopher Cloos er den perfekte partner for mig, fordi jeg beundrer kvaliteten og stilen af deres stel, og fordi de har givet mig den kreative frihed til virkelig at gøre dette projekt til mit eget. Et fantastisk par briller giver mig selvtillid og giver et statement, og jeg håber, at alle, der bærer disse, får det på samme måde.”Den perfekte partner

Julius Langkilde, adm. direktør i Christopher Cloos:

“Elsa har ligesom Christopher Cloos rødder i Skandinavien, men kalder også USA for sit hjem. Vores største marked er klart det amerikanske, og efterhånden som vi fortsætter med at vokse vores tilstedeværelse over Atlanten, gør Elsas passion for briller og hendes store indflydelse inden for skønhed og mode hende til en rigtig stærk ambassadør for vores brand.”

Julius Langkilde

Cloos x Elsa

Cloos x Elsa Sunglass-kollektionen kommer i tre Christopher Cloos-signaturfarver ved lanceringen – Noire, Ristretto og en helt ny Chocolat – og sælges til 1199 kr. Rammen har en katteøje-lignende form. Cloos x Elsa Blue Light-kollektionen er tilgængelig i de samme farver og sælges til 1099 kr. Yderligere rammer vil blive frigivet i løbet af de kommende måneder. Forbrugere kan prøve Cloos x Elsa-kollektionen virtuelt takket være Christopher Cloos’ nylige partnerskab med Vertebrae, hvor en 3D- og AR-oplevelse kan tilgås på Christopher Cloos’ hjemmeside.

Om Elsa Hosk

Hosk begyndte som model i 2002, og hun blev en Victoria’s Secret Angel i 2015. Hun åbnede Victoria’s Secret Fashion Show i 2016 og bar Swarovski-outfittet i 2017. Hun blev valgt til at bære “Dream Angels” Fantasy BH’en i Victoria’s Secret Fashion Show 2018, der blev afholdt i New York City i 2018. BH’en, designet af Atelier Swarovski, blev håndsat med 2.100 Swarovski-diamanter og var 1 million dollars værd. Hun har arbejdet for mange mærker i løbet af sin karriere, herunder Dior, Dolce & Gabbana, H&M, Anna Sui mv.


Julius på dontt i 2020:"Vi har lagt en strategi om at beklæde 1 million ansigter i 2025. Det kommer til at ske!"


Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København. Tilmeld her.

Dontt.dk er opkaldt efter ordsproget “dagens dontt.”

Det er et gammelt dansk udtryk, som betyder “at man havde en opgave som skulle løses / gøres”.
Dontt udtales “don-tt” på klingende rigsdansk.