I sidste uge meldte Aller Media noget overraskende ud, at de stopper med at udgive Elle både digitalt og på print. Det store modemagasin er ejet af franske Lagardère News, og Aller har dermed haft en licens til at drive bladet lokalt i Danmark.

Men nu kan vi fortælle, at ELLE fortsætter i Danmark. Det fortæller Valéria Bessolo Llopiz til dontt.dk her til aften i et kort interview. Valéria er International Senior Vice President hos ELLE.

Hvad er din reaktion på, at Aller Media stoppede samarbejdet (efter 15 år)?

“It happens. Det er en del af at drive forretning.”

Var du tilfreds med samarbejdet?

“Samarbejdet har altid været rigtig godt. Derudover ser vi frem til at fortsætte samarbejdet med Aller i Sverige. Her udgiver vi fortsat ELLE, ELLE Decoration og ELLE Mat og Vin.”

Rygterne er allerede mange. Men kan du bekræfte, at ELLE fortsætter i Danmark?

“Ja, helt bestemt. Arbejdet er i fuld gang. Vi har afgørende dialoger med potentielle partnere.”


 Valéria Bessolo Llopiz, International Senior Vice President hos ELLE.


Følger redaktøren med?

Hvem den nye partner bliver er stadig uvist. Om Cecilie Ingdal, den nuværende chefredaktør, er en del af det nye set-up vides heller ikke. Men på sin Instagram skrev hun i sidste uge således:

“Aller har i dag meldt ud, at de efter aprilnummeret 2024 ikke længere skal udgive ELLE. Det betyder også, at EL(LE) bilen om få måneder ikke længere dagligt vil dreje ned af Havneholmen, da jeg har takket nej til Allers tilbud om at blive. Det bliver vemodigt at tage afsked med min arbejdsplads gennem mere end 15 år, ikke så meget (men også) på grund af den smukke udsigt over havnen og byens tage, men også på grund af alle de dejlige mennesker, der igennem årene har skabt det Aller, jeg har elsket at stå op for og til. Nu skal både ELLE og jeg finde et nyt ‘hjem’ i Danmark. Men inden da skal mit loyale, dedikerede og dygtige team og jeg skabe de sidste Aller-udgivelser af ELLE. Og derefter starter et nyt kapitel i vores begges historie. Mere om det til den tid.”

elle

Tilmeld gratis

Få dontt.dks nyhedsbrev gratis tilsendt: Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København. Tilmeld her.

Dontt.dk er opkaldt efter ordsproget “dagens dontt.”

Det er et gammelt dansk udtryk, som betyder “at man havde en opgave som skulle løses / gøres”.
Dontt udtales “don-tt” på klingende rigsdansk.