Fra I dag ( fredag d. 15 nov. ) og hele weekenden frem, står den atter engang på Bogforum. En begivenhed der blander landets forlag, forfattere og læsere omkring samtaler, interviews, debatter, bogsigneringer og meget mere.

Bogforum startede tilbage i 1992 og blev afholdt i Forum. Her 27 år efter forventer man knap 40.000 besøgende over de 3 dage.

Programmet for hele Bogforum finder du her. Men lad dig ikke skræmme. Det er aldrig lykkedes for folkene bag, at gøre det overskueligt. Men men men, Der er så mange gode ting. Så I kan roligt tage derud.

Og husk som Arne Næss sagde:
// Det bedste ved en bog er ikke de tanker den indeholder, men de tanker, den udløser” //

FÅ MOFIBO GRATIS MED DONTT.DK I 2 MDR.KLIK HER.


DET SKAL VI OPLEVE:

Du kan få Bogforums avis her.
Hele programmet finder du her. 

FREDAG //

REBECCA LAUDRUP:

I samtale med Ann Lind Andersen om ‘Jeg finder altid hjem’. At vokse op som Michael Laudrups datter i en fodboldtosset familie og finde sig til rette som en, der går sine helt egne veje. Med signering

People’s Press A/S
Stand C4-006
kl.: 13:00 om fredagen.

RUFUS GIFFORD:

Den tidligere amerikanske ambassadør fortæller om arbejdet med at overføre de positive erfaringer fra et tillidsbaseret, dansk folkestyre til Trump-æraens stærkt splittede USA.

Bellascenen
Stand E Syd-Bella Scenen
kl.: 15:00 om fredagen

LØRDAG //

PETER MOGENSEN:

Peter Mogensen og Jes Stein Pedersen om grænsen mellem fiktion og virkelighed i Mogensens Skyggespillet, hvor udenrigsminister Henrik Foss trues af kriminelle kræfter og et barskt opgør i eget parti.

Turbine Forlaget
Stand C3-006
kl.: 12:00 om lørdagen.

LENE FLORIS:

Forfatterne til bogen “København i 50’erne” fortæller københavnernes historie og viser billeder fra en periode, hvor byen var under voldsom forandring.

Turbine Forlaget
Stand C3-006
kl.: 13:00 om lørdagen.

SØNDAG //

PIA CALLESEN:

Angst og angstsymptomer er blevet en folkesygdom. Ph.d. Pia Callesen gør i “Grib livet – Slip angsten” op med de hidtidige normer for behandling af angst. Hør Pia Callesen fortælle om bogen.

Fag og Debatscenen
Stand C1-Fag & Debat
kl.: 11:00

MOFIBO LIVESTREAMER FRA BOGFORUM

Vores gode venner fra Mofibo er i år tilstede på BogForum.

Du kan komme med hjemmefra. De livestreamer nemlig fra messen. Her kan du blandt andet møde Hella Joof, Lis Sørensen og Leonora Christina Skov i en samtale med Cecilie Frøkjær.

Se hele oversigten, hvor og hvornår her.

KØB JERES BILLETTER HER.