Tilbage i 2009 stiftede Andrea Elisabeth Rudolph virksomheden Rudolph Care. En virksomhed som under hendes ledelse som direktør er blevet en af de største hudpleje-succeser herhjemme. Hun har ført virksomheden fra en lille start-op til en afgørende spiller med en trecifret millionomsætning med en bæredygtig mission. Nu har Andrea Elisabeth Rudolph valgt at give ledelsen stafetten videre for sine 30 medarbejdere. Det gør hun for at få endnu mere tid til de kreative udviklingsopgaver der er i virksomheden. Helt konkret betyder det, at hun har ansat Ditte Søndergaard Bihorac som ny direktør.

Andrea Elisabeth Rudolph fortæller:

“Jeg har altid været bevidst om, at jeg på et tidspunkt skulle give CEO-stafetten videre, og da jeg mødte Ditte Søndergaard Bihorac, vidste jeg, at Ditte var den helt rigtige til rollen. Ditte besidder den erfaring og de evner, som skal til for sammen med resten af teamet at kunne forfølge vores drømme for fremtiden. Jeg glæder mig til selv at træde ind i den rolle, hvor jeg er bedst – nemlig i det strategiske, kreative, legende og udviklende.”

Ditte Søndergaard Bihoracs CV tæller store brands som Chanel, New Nordic og L’Oréal. Hos Rudolph Care skal hun primært stå for at realisere virksomhedens strategi, der blandt andet indebærer at accelerere væksten internationalt.

Ditte Søndergaard Bihorac fortæller:

“Jeg har med stor beundring fulgt virksomheden fra sidelinjen, lige siden Andrea Elisabeth Rudolph proklamerede, at tiden var inde til et paradigmeskifte i skønhedsbranchen. Den kompromisløse tilgang til bæredygtighed og ansvarlighed har været, og er stadig, banebrydende – og har positioneret Rudolph Care som pionér både i Danmark og i udlandet. Andrea Elisabeth Rudolph har været med til at uddanne forbrugerne til at stille krav til de produkter, de køber – ud fra holistiske sundhedsprincipper. Det kan man kun have stor respekt for. Det er en virksomhed med stærke værdier, og det elsker jeg. Jeg glæder mig til at skulle være med til at fortsætte Rudolph Cares spændende rejse og bidrage til at nære og drive udviklingen af virksomheden.

"Jeg har altid været bevidst om, at jeg på et tidspunkt skulle give CEO-stafetten videre.."

Andrea Elisabeth Rudolph

Andrea Elisabeth Rudolph


Tilmeld gratis

Continued….

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev her.
En ugentlig opdatering om kultur, branding, iværksætteri & inspiration.