Viktor Fischer er fortid i F.C København. Det blev til i alt 119 kampe i Superligaen, Pokalen, Europa League og Champions League. Det kunne have blevet til flere, men skader satte i flere perioder en stopper for den nu tidligere FCK 7èr.

Nu har den 27-årige Viktor Fischer skrevet en kontrakt med belgiske Royal Antwerp FC, som har danske Brian Priske som manager.

Der er mange meninger om VIktor, men en ting kan man ikke diskutere. Han satte et stort aftryk i ligaen. Han vil blive savnet af mange i København.

Vi har samlet de bedste Viktor Fischer citater!

Viktor Fischer citater:

Om at starte debat om homo råd på danske stadions efter OBs “fans” have råbt homofobiske råb mod ham:

“De kan kalde mig idiot og alt muligt andet. Men i 2019 råber man ikke “homo” efter folk. Men det handler jo slet ikke om mig. Det var andre, jeg råbte op for. Generelt så er jeg, som jeg er. Jeg tænker ikke så meget på, hvad andre synes hele tiden. Det synes jeg faktisk ikke man skal bruge sin energi på.”

I DR2-programmet ‘DR2 bringer litteraturen ud: 

“Det er da alligevel det værste, der kan ske, at jeg skal belæres om litteratur eller kultur helt generelt af en fodboldspiller. Men vi lever i en verden, hvor psykopater er præsidenter. Og jeg kunne så sent som i morges læse, at Nye Borgerlige simpelhten er steget i meningsmålingerne.«

»Så det kan være, at vi simpelthen skal til at vænne os til, at fodboldspillere også kan snakke med om litteratur.”

Om AGFs Nikolaj Poulsen:

“Han kan ikke håndtere det pres, der er i at spille sådan en kamp, og han kan slet ikke klare at spille mod så store spillere, som der er med i dag”

Sagt om Parken og København:

“Parken er det sted jeg giver mig hen. Jeg elsker det sted, og de mennesker der kommer. Jeg befinder mig godt i København.”

Sagt efter stort medieopbud på FCKs træningsanlæg, da Bendtner havde første træning:

“Jeg har bare været syg i to dage, slap af. Værre er det ikke.”

Sagt i Ajax tiden: 

“Jeg har et brændende ønske om at være fodboldspiller, men sommetider spekulerer jeg på, om min personlighed passer til fodboldens verden.”

Sagt efter stort medieopbud på FCKs træningsanlæg, da Bendtner havde første træning:

“Jeg har bare været syg i to dage, slap af. Værre er det ikke.”

Sagt efter en sejr i …. Aarhus:

“Det er klart, at efter vi i sidste uge blev kørt ud af kliddet i Herning, så er den bedste reaktion at tage til Horsens og vinde.”