Udover at det aalborgensiske tøjmærke Shaping New Tomorrow er blevet landsholdets travel partner, så har man i forvejen et personligt samarbejde med forsvarsspilleren Joakim Mæhle.

Mens resultaterne på banen var skuffende har både omtalen, interessen og salget ikke fejlet noget – og så handler enhver skuffelse jo mest af alt om, hvordan man kommer videre. Det er menneskerne omkring landsholdet helt sikkert allerede i gang med.

Men mens det var småt med højdepunkterne over danske mål og detaljer fra VM i Qatar, så stod en af landsholdets føromtalte partnere for et af de mest delte danske detaljer under slutrunden. Co-founder fra Shaping New Tomorrow Christian Aachmann.

Her fortæller Christian historien bag den lækre detalje i en 1 mod 1 kamp mod landsholdets venstre back Joachim Mæhle. Det bliver også til en interessant udfordring sidst i denne artikel.

Christian, hvad er historien bag dit lob over landsholdsspilleren Joakim Mæhle?

“Historien bag er, at vi skulle filme content med Joakim i forbindelse med, at han var en af vores nye ambassadører. Udover at skyde portrætfilm ville vi også lave noget mere jordnært og sjovt. En af ideerne her var at lave nogle forskellige challenges imellem mig som founder af SNT og Joakim (vi løb blandt andet også om kap på 100 m, hvor jeg desværre måtte se mig slået :-D…)”

aachmann

Christian Aachmann “lobber” her bolden over landsholdsspiller  Joachim Mæhle.


Se detaljen her:


"Hvis jeg skulle udfordre en kollega, ville det være min ene co-founder Christoffer, som i følge ham selv altid har været et fodboldgeni!”

 

Er det taget i første forsøg? 

“Skuddet her er mit første forsøg mod Joakim. Han havde netop scoret et mål på mig, og nu var det altså min tur. Det var ikke planlagt, at jeg skulle lave dette trick. Det eneste, som var planlagt, var setuppet omkring, at vi skulle lave en 1 vs 1 duel.”


Kunne du gøre det igen? 

“Det er sjovt, for det er faktisk et trick, jeg har øvet mig på, siden jeg var helt lille, fordi jeg syntes, at det var så fedt! Så det er noget, jeg har relativ stor sikkerhed i! Man kan sige, at jeg har trænet i mange år op til, at jeg kunne møde Joakim i en 1 vs 1 ;-)!”


Hvordan vil du beskrive din egen fodboldkarriere? Er AAB gået glip af et stort talent? 

“AaB er helt klart gået glip af et stort talent! Jeg var på et talenthold i både AaB og Viborg i mine unge dage, men der var så mange gode spillere dengang, så det blev ved det.Jeg tror derudover, at alle dem som endte med at blive til noget inden for fodbold havde både mere talent og bedre selvdisciplin, end jeg havde dengang. Så jeg tager mig til takke med, at jeg kan nyde fodbold oppe på tribunen med en øl ;-)”


Hvis du skulle udfordre en kollega/konkurrent til at gøre det samme. Hvem skulle det så være?

“Hvis jeg skulle udfordre en kollega, ville det være min ene co-founder Christoffer, som i følge ham selv altid har været et fodboldgeni!”


Tilmeld gratis

Continued….

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev her.
En ugentlig opdatering om kultur, branding, iværksætteri & inspiration.