Det var ikke kun julelyset i København K, der lyste op i sidste uge. På Landemærket 29, hvor det danske e-cykel og livsstilsmærke MATE holder til, præsenterede de nemlig deres første rigtige produktnyhed siden virksomhedens start i 2016.

Til nu har de været kendt for cyklen, der ligner en blanding mellem en bmx og en bycykel. En blanding, der er blevet solgt tusindvis og atter tusindvis af cykler af i hele verden.

Men nu er tiden klar til et nyt kapitel. MATE har nemlig lanceret MATE SUV. En El-ladcykel, som de kalder det første rigtige alternativ til en bil. El-ladcyklen skal være med til at reducere bil-kørsel og samtidig gøre det nemt og behageligt at komme fra A til B.

Thomas Vulliez, der er MATEs CEO fortæller:

“Vi ønskede at bringe noget exceptionelt ind i markedet, da det ligger i vores DNA at gøre e-biking cool og sjovt. MATE SUV’en er et produkt, som er opstået på baggrund af nysgerrighed for, hvordan vi som mennesker transporterer os og for at udfordre de velkendte måder, vi transporterer os på, når vi har ærinder og skal på mindre ture. Afhængigheden, folk har til biler, er betydelig, og der er et stigende behov for at reducere den afhængighed.”


MATE SUV NAVY

Et designprodukt

Et designprodukt

MATE SUV’en er designet af det prisvindende Zanzotti Industrial Design fra München i Tyskland.
Christian Zanzotti, stifter og ledende designer af Zanzotti Industrial Design, fortæller:

“At designe MATE SUV’en var en sjov proces. Vi gik i dybden med vores fantasi og med tanke på omfanget af bekvemmelighed, som en bil bidrager med. Målet var at implementere komforten fra en bil, men samtidig bibeholde agiliteten som en almindelig cykel besidder. MATE SUV’en er lavet med tanke på, at føreren skal være i centrum, og den er designet til at give føreren friheden og fornøjelsen ved at cykle på en e-bike, der ikke forurener. Vi ønsker at give folk et design, som de kan være stolte af at vise til deres venner, om det er foran børnehaven om morgenen eller ude foran en fancy restaurant om aftenen.’’

FAKTA

SUV’ens ramme er lavet med 90% genanvendt aluminium, og ladcyklen har derudover en lang række innovative features: Den har en kraftfuld mid-drive motor og omdrejningssensor, der nemt klarer en hvilken som helst stigning. Derudover sikrer MATE LED striben øget synlighed(og sikkerhed).

MATE Wing-teknologien gør det nemt at fylde MATE SUV’en med varer og gør indstigning nemmere — eksempelvis for børn. SUV’en har en kapacitet på op til 210 liter, hvilket svarer til to børn, en voksen eller 4 kasser med drikkevarer. Den har desuden dobbelte bremseskiver samt en rækkevide på op til 100 km på en enkelt opladning.

Man kan for 365 kr. reservere en MATE SUV og få 20% rabat af prisen, som forventes i følge MATE bliver omkring 48.000 kr.

Her præsenterer MATE deres nye ladcykel

MATE ladcykel

Tilmeld gratis

Continued….

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev her.
En ugentlig opdatering om kultur, branding, iværksætteri & inspiration.