Traditionen tro, så kan vi igen præsentere “Årets Julespecial”. Sammen med en ven af huset, så kigger vi tilbage på året, og lidt frem mod næste. I dette afsnit skal du møde, en af stifterne bag Happy Helper. Happy Helper behøver næppe nogen introduktion, men er rengøringshjælp du smart og let booker via web/app. Det har været et vildt 2018, hvor man er blevet børsnoteret og vækstet enormt. Vi elsker kreative folk med flid og mod. Det lever de op til. 

Her får du snakken med Jesper Brok-Jørgensen, som til daglig sidder med hele marketingansvaret i forretningen:

Hvad har været det bedste i 2018?

2018 har for mig været det hårdeste, sjoveste og mest lærerige år i mit liv.

Den virksomhed jeg var med at stifte 2 år tidligere gik på Børsen i 2018. Det har krævet, at jeg konstant skulle være på, ikke har set min familie, rejst rundt i hele landet og samtidigt skulle drive en fortsat stor vækst i en forretning med 16 ansatte.

Men glæden og forløsningen da vi ringede med klokken, og jeg kunne skrive ”yngste dansker til at børsnotere sin virksomhed” på CVét, var simpelthen en oplevelse jeg aldrig vil glemme.

Hvem har inspireret dig mest i 2018?

Puha, den er svær. Jeg er generelt vildt fascineret og inspireret over folk der gør tingene ekstremt, dette gælder alle facetter af livet.

Skal jeg fremhæve en enkelt er det, Nick Traulsen, stifter af The Marketing Guy. Det mest fokuserede og grundige menneske jeg kender.

Nick har formået at skabe et netværk omkring ham, der beundre ham, respektere ham, kan drikke med ham, grine med ham og samtidig lade store dele af forretningen bero på hans evner. Det er en sjælden egenskab, der virkelig inspirere mig. Nå ja, det hjælper også at han er vokset op på Stevns som jeg.

Hvem går årets julehilsen til?

I år skal min julehilsen gå til min fantastiske kæreste og mor til vores datter. Det er helt utroligt, hvad jeg har udsat hende for de seneste år. Først arbejdede jeg for Rocket Internet i Berlin og var derfor væk mandag til fredag hver uge. Året efter valgte jeg at starte Happy Helper og bruge alle mine hårdt tjente penge, lade det meste af huslejen hvile på hendes skuldre og kun være tilgængelig for familien i få timer af døgnet. Mere overbærende menneske findes ikke! Og så er hun stadig top lækker!

Hvordan holder du jul i år?

I år skal vi holde det i Køge hos svigerfamilien. En juleaften med masser af børn og svigermors mad. Det bliver godt! Dagen efter går turen til Stevns for se min familie. Jeg nyder altid at trække stikket lidt i julen.

Hvad ser du frem til i 2019?

I 2019 glæder jeg helt vildt til en masse nye udfordringer, men allermest til mere tid med min familie. Det er en prioritering jeg har sat mig selv for.

Hvem bliver dansk mester i fodbold?
Mit manager hold siger FCK, men min gut feeling siger FCM grundet deres big data analyse. Kald mig bare nørd..

Hvem bliver Danmarks næste statsminister?
Mit største ønske er Tommy Ahlers – men tror Lars Løkke overrasker og tager en periode mere.

Hvad bliver den største nyhed i 2019?
Tesla bliver afnoteret.