Sissel er en af de folk, der får ting til at ske. Den 25 årige sønderjyde startede for et par år siden med at lave et ret simpelt koncept, som hun tit selv manglede. En guidebog til iværksætteren. Du har mødt hende tidligere på dontt.dk, men siden sidst har hun solgt  tusinde af bøger i byerne Berlin, Aarhus, København og Stockholm. I lørdags fortalte hun i et interview med Børsen om hendes rejse og kommende planer. Blandt andet er de næste 5 destinationer klar.

Sissel fortæller:
“Jeg er selv en startup-type og tænkte at en guidebog til iværksættere, kunne være en spændende mulighed. Og som én siden har udtrykt det: Vi har fået en humlebi til at flyve, for det er i dag meget svært at tjene penge på bøger, kombineret med at startupmiljøet udvikler sig så hurtigt, at bøger hurtigt bliver forældet. Men det er lykkes, og jeg tjener også penge på bøgerne,”

Om valget af det analog produkt, som hun har fået til at blomstre i en digital verden fortæller Sissel:
“Det er nogle gange mere rart at læse på papir end en skærm. Og det viser et større engagement at give en bog end blot dele et link. Det er en fed måde at dele viden på”

Du kan læse hele artiklen fra Børsen med Sissel her

I den danske udgave delte 3 velkendte dontt.dk ansigter ud af deres viden. Nemlig vores egen Jon Nedza, Les Deuxs Andreas von der Heide og Lakridskongen Johan Bulow.