Igennem hele året har vi fortalt, hvordan Tivoli har kæmpet sig igennem coronakrisen, på trods af håbløse forudsætninger med få turister i København. Men det hårde arbejde ser nu ud til at vende.

Tivoli har i hvertfald meldt ud, at de både har en række stærke nyheder og et stigende antal gæster. På trods af det, så venter der igen i år et stort underskud.

For 2021 var forventningen en omsætning i niveauet 600 mio. kr. og et underskud før skat i niveauet 75-100 mio. kr. Tivoli forventer nu en omsætning i niveauet 650-700 mio. kr. og et underskud før skat i niveauet 65 mio. kr.

Tivoli direktør Susanne Mørch Koch

Tivolis direktør Susanne Mørch Koch siger:
”Tivoli har særligt i sensommeren 2021 haft flere gæster end forventet. Det er en udvikling, der har taget fart i takt med, at restriktionerne er blevet lettet og gæsterne for alvor har kunnet tage godt imod de mange nye aktiviteter. Nu venter Halloween i Tivoli lige om hjørnet og det er traditionelt en stærk sæson for os. Vi skruer i år ekstra op for uhyggen med to scaryhouses og den spektakulære udsmykning Tivoli er kendt for.”

I 2021 har Tivoli blandt andet åbnet Danmarks største permanente scaryhouse Villa Vendetta, gennemført en general styrkelse af Tivolis gastronomiske udbud, åbnet Michelin pop-up restauranter, og introduceret Havefest samt flere nye Festivaler i Tivoli. Den positive udvikling over sommeren viser, at gæsterne har taget godt imod rækken af nye satsninger, og har udnyttet Tivolis udbud bredere end det er set de forrige år.

Tivoli direktør Susanne Mørch Koch føjer yderligere til om målsætningen for resten af året
”Målsætningen er at gøre de kommende sæsoner i Tivoli til et vitalt symbol på, at normaliteten er tilbage i Danmark og København. Restriktionerne forhindrede mange i at komme til Halloween i Tivoli sidste år og Jul i Tivoli måtte lukke næsten før vi kom i gang. Det er nu vi og vores gæster for alvor skal tage revanche, og det glæder vi os til i Tivoli”.

Halloween og Jul på vej

Årets sommersæson slutter den 26.09.21. Tivoli åbner igen portene for Halloween den 14. oktober for 16 gang og holder åben til og med den 7. november, mens julesæsonen kommer til Tivoli fra den 19. november og strækker sig et par dage ind i det nye år til den 2. januar.


Creators

Tilmeld vores nyhedsbrev gratis her.