I dette afsnit af Hr. København møder du vores første kvindelige gæst nemlig trommeslageren, Ihan Haydar fra popbandet L.I.G.A. Men vejen til succes bag trommerne har været alt andet end nem. 

Ihan fortæller bl.a. om hvordan hendes far flygtede fra krigen i Irak til Danmark for at gi’ et bedre liv til familen. Hun sætter også ord på hvilken følelse, der gik i gennem kroppen, da hun for første gang sad bag trommerne – og at hendes forældre faktisk forbød hende en karriere som musiker – lige indtil de pludselig så hende vinde det danske Melodi Grand Prix i fjernsynet.

 Så er der selvfølgelig Københavner-Quizzen, og til sidst får du historien om dengang Ihan glemte sine trommestikker, kort før hun skulle på scenen…

TRACKS:
Anderson .Paak – Tints (feat. Kendrick Lamar).
AJ Tracey – Floss (feat. MoStack & Not3s).
My Chemical Romance – Welcome to the Black Parade.

Lyt med eksklusivt på Podimo!

Det kommer automatisk til mig, at jeg vil gøre det bedste jeg kan.

Ihan Haydar

Om Hr. København:

Dontt.dk er ny udgiver til et nyt radioprogram og podcast-magasin. 

Den nye podcast hedder Hr. København, og som navnet antyder har programmet udgangspunkt i København. 

Den nye podcast har Andreas Højberg som både vært og redaktør. Andreas Højberg er kendt som en af de dygtige folk bag FC Københavns populære webkanal FCK TV
Programmet “Hr. København” er født i Københavns kreative miljøer og have format af et personligt samtaleprogram, der bl.a. handler om iværksætteri, kultur og inspiration om København.

Kort sagt: Byens stemme

Kontakt os for samarbejde eller for sparring, hvis du eller din virksomhed går med tanker om en podcast! 

Skriv til studio@dontt.dk