Mod, vilje og ambitioner har siden 2012 været en del af Dontt.dks DNA for egne ambitioner og for folk, der har skrevet på vores medie. En af dem, som måske lever allermest op til dette i Danmark, er Morten Strunge.

På trods af sine bare 32 år, så udkommer der i dag ( 1. maj ) en bog om den succesfulde iværksætter. ‘Morten Strunge – en iværksætterberetning om at satse alt, tabe alt, udfordre de store og vinde – til sidst’, er titlen på bogen.

Vi er vilde med bogen. Bogen giver mod, vilje og er beviset på, at man kan tabe stort og alligevel vinde. Den omhandler i den grad det mod, som er så vigtigt for unge håbefulde iværksættere. Morten Strunge har om nogen skubbet til en af de største industrier i Danmark, nemlig telebranchen. Som 19-årig opfandt han i 2006 teleskabet Onfone. Hvis du er 25+, så husker du helt sikkert Lars Bom reklamerne. Morten Strunge og Onfone fik skubbet til telefonipriserne, og de store giganter tabte både marked og kendskab. Fem år senere købte TDC selskabet for 315 millioner kr. I 2017 gentog han kunststykket og solgte Plenti for 74 millioner kroner. Det var igen til TDC, men denne gang havde han kun brugt 2 år på at bygge Plenti op. I mellemtiden stiftede super-iværksætteren også Mofibo. Det solgte han til Storytel for 100 millioner kr.

Siden er det blevet til en lang række andre investeringer i blandt andet Winefamly, Son of a Tailor og Goodiebox m.fl. Bogen tager dig ind i et sprudlende iværksættermiljø, og du kommer helt tæt på Strunge.

Blandt andet:

– Det benhårde, og for familien brutale, iværksætterliv før alle millionerne.
– At ruinere sin familie.
– De vanvittige forhandlinger med TDC, som ender ud i et kæmpe salg.
– Om at blive økonomisk uafhængig som 25-årig.
– Familiemennesket Morten.
– De mange investeringer. og meget mere.

Bogen udgives på forlaget Gyldendal og er skrevet af Jakob Skouboe.

I samarbejde med Mofibo giver DONTT.DK dig mulighed for, at læse bogen gratis. Vi giver dig 2 måneders gratis adgang.
Følg linket her!
( Hvis du har spørgsmål, så kontakt os via info@dontt.dk )

Om Morten Strunge:
Alder: 32 år.
Bor til daglig med Kristine og deres børn.
Uddannelse: HHX