Traditionen tro, så kan vi igen præsentere “Årets Julespecial”. Sammen med en ven af huset kigger vi tilbage på året og lidt frem mod næste.

I dag gemmer Les Deuxs stifter Andreas von der Heide sig bag “lågen”. Les Deux har haft et begivenhedsrigt år, hvor det unge tøjmærke for alvor har fået fat i store markeder i udlandet. Men på hjemmefronten er der også sket store ting.

Her får du snakken med Andreas von der Heide.

Hvad har været det bedste i 2018?
Må jeg kun vælge en ting? Jeg er lige blevet far igen – det var en kæmpe oplevelse. Må jeg vælge to ting? Så har vi fået et sommerhus ved Rørvig. Det er det bedste, jeg nogensinde har gjort for min familie og mig. Weekender ude af byen med min lille familie er fantastisk.

Hvem har inspireret dig mest i 2018?
Min søn Hamilton på 4, som brækkede lårbenet. Efter to operationer, 2 ugers indlæggelse og 5 uger med gips er han nu i genoptræningsforløb for at lære at gå igen. At se ilden i hans øjne og viljen til at komme tilbage er for fedt. Det gør mig stolt, og jeg kan se mig selv i ham.

Hvem går årets julehilsen til?
Dronning Magrethe – hende kan jeg godt lide.

Hvordan holder du jul i år?
Som altid i von der Heide regi, afholder Louise (min hustru) og jeg julen hjemme hos os. Vi har samlet hele familien, som i hele familien, hvilket jeg glæder mig til. Når det kommer til mad, træer etc. så er vi klassiske med and, salater én mas, kartofler –  både brune og hvide – og Risalamande med saucen fra Kirsebær.  Der bliver danset om juletræ, gået i kirke, pakket gaver op og delt ud af en masse glæde.

3 hurtige om 2019 til Andreas von der Heide:

Hvem bliver dansk mester i fodbold?
Orker næsten ikke at kommentere på det, da Johan Bulow bliver så ked af det, når han endnu engang taber et mesterskab, og Erik Sviatchenko ringer og skælder mig ud, MEN selvfølgelig skal vi da have mesterskabet hjem. Robert Skov har lovet mig at forsætte stimen.

Hvem bliver Danmarks næste statsminister?
Løkke.

Hvad bliver den største nyhed i 2019?
Trump afsættes som Præsident efter at have kysset med Putin.