UEFA fortæller i dag, at F.C. Københavns Daniel Rommedahl indtræder i UEFAs Club Competitions Committee, der arbejder med den løbende udvikling af UEFA’s klubturneringer, UEFA Champions League, Europa League og Conference League.

Til daglig har Daniel Rommedahl den mundrette titel “Director of Football Operations & International Affairs” i F.C. København, hvor han på dansk har det overordnede administrative ansvar i den sportslige afdeling.

Daniel er i fodboldkredse anerkendt for hans dygtige arbejde og er på ingen måde ny i F.C. København, hvor der har været mange udskiftninger de sidste par år.
Daniel har arbejdet i klubben siden 2000, hvor han startede som ansvarlig for klubbens website. Siden har han både været kommunikationschef og marketingchef. I 2014 blev han ansat som Club Secretary inden hans nuværende direktørstilling.

Positivt for dansk fodbold....

Selv siger Daniel Rommedahl om udnævnelsen:

“Vi er naturligvis glade for tilliden og muligheden for at bidrage yderligere til udviklingen fremadrettet for de europæiske turneringer,” og fortsætter:

“Det er klart, at vi synes, at det er væsentligt, at de mindre og mellemstore ligaer og klubber er repræsenteret her, og jeg kommer til at arbejde for en positiv udvikling for europæisk og dansk fodbold samlet set.”

Daniel Rommedahl var med til at udvikle UEFA’S nyeste turnering, Conference League, så det er formentligt det gode arbejde, der har fået UEFA til at udvide danskerens “mandat”.

Om den turnering siger Rommedahl til FCK.DK:

”Den turnering er et godt eksempel på, hvordan vi gør mulighederne for de mindre og mellemstore ligaer bedre – herunder også dansk fodbold. Turneringen giver mulighed for at flere danske klubber er med internationalt og dermed også kan sikre vores konkurrencedygtighed i Europa, mens vi også vil have bæredygtigheden for europæisk fodbold samlet set for øje.”


En ugentlig opdatering om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København. Tilmeld her.


Dontt.dk er opkaldt efter ordsproget “dagens dontt”.

Det er et gammelt dansk udtryk, som betyder “at gøre dagens opgave”.