Nicklas Bendtner skal finde ud af, hvem han egentlig er, når man skræller fodbolden, sprutten og de hurtige biler væk og sætter ham ind i en Opel. Man kan tage Bendtner ud af drengerøvslivet, men kan man tage drengerøven ud af Bendtner?

I samarbejde med Berlingske bringer vi dette interview med Bendtner og hans kæreste, Philine Roepstorff. Denne artikel er skrevet af Kalinka Aamand Agger. Du kan læse den i sin fulde længde her.

Du kan lidt længere nede i denne artikel få gratis adgang til berlingske.dk i en hel måned.

Foto: Mads Joakim Rimer Rasmussen

Han løfter overlæben og placerer snusen under den.

»Det blev lidt for festligt i går,« siger han og retter på solbrillerne.

Nicklas Bendtner – eller bare Bendtner, som hele Danmark kender ham som – havde »drengene« forbi i går. Stor middag. Vin, som var særligt udvalgt til maden fra hans 12 år gamle vinsamling. Smøger. Blue Kings, Prince og Camel. Alt skulle være perfekt.

»Mine drenge skal ikke mangle noget.«

Fodboldspilleren. Drengerøven. Skandalerne. Det er sådan, hele Danmark kender Bendtner. Som den unge gut, der i en alder af kun 16 år skiftede til den engelske storklub Arsenal og har spillet 81 landskampe. Men som i et parallelt liv uden for banen kører hasarderet spirituskørsel i Københavns gader, slår en taxichauffør og idømmes en straf, der kræver en fodlænke. Pengene er væk hurtigere, end de er tjent. Brugt på spil, fest, damer og bodyguards. For hvad skal man ellers bruge 400.000 kr. om måneden på, synes logikken at være.

OPRYDNING I KØKKENET!

Det er sådan, Danmark kender Bendtner. Som flottenhejmeren og chancemisbrugeren. Baronessens ekskæreste. Men det billede vil han lave om på nu. Danmark skal se en ny version af Nicklas Bendtner, og det skal ske i en ny TV-serie med Bendtner selv og hans kæreste, Philine, som hovedpersoner.

»Vi lever meget som alle andre. Det skal være et ærligt billede af os. Det skal ikke være noget glansbillede.«

Den nye serie »Bendtner & Philine« havde premiere på streamingtjenesten Dplay torsdag. I lang tid har parret, der fandt sammen i sommeren 2018, haft et kamerahold med sig overalt, hvor de går. Det har resulteret i hele 40 afsnit af realityshowet, hvor seerne ifølge Bendtner og Philine selv får lov at se kæresteparret gøre ganske almindelige hverdagsting.

»Man skal ikke se os lave tusinde ting på den røde løber, for det er ikke vores liv. Vores liv er, at jeg rydder op i køkkenet, mens Philine tager sig af vasketøjet. Vi lever meget stille og roligt,« siger Bendtner.

".... Intet er utænkeligt. Jeg har ikke taget en beslutning endnu"

Nicklas Bendtner om sin fremtid!

BOGEN TRAK OVERSKRIFTER!

Serien kommer i forlængelse af Bendtners biografi »Nicklas Bendtner – begge sider«, der er skrevet af journalist og forfatter Rune Skyum-Nielsen i samarbejde med fodboldspilleren selv. Biografien fik fem stjerner her i avisen.

Det skabte stor opmærksomhed, da bogen udkom sidste efterår. Det var ikke alle, der var lige glade for Bendtners åbenhjertige bekendelser. Bendtner selv var glad for at kunne fortælle sin version af historierne, der i mange år har omgærdet ham.

»Med bogen fik jeg chancen for at få mit eget talerør. Det var en mulighed for at få manet nogle af de rygter og historier i jorden, der er omkring mig. Jeg ville gerne fortælle, hvordan det virkelig forholder sig – fra mit synspunkt,« siger Bendtner, der for længst i folkemunde har taget patent på det uofficielle fornavn »Lord«.

Bogen trak, ikke overraskende, massive overskrifter i dagevis. Blandt andet fordi Bendtner i bogen kritiserer sin daværende medspiller i FC København Viktor Fischer for at have knevret sig til VM-slutrunden i Rusland i 2018. En slutrunde, Bendtner selv er utroligt bitter over at have misset. Det hele blev ret akavet af, at Bendtner selv spillede for FCK, da bogen udkom. Det var på en halvårlig kontrakt, der ikke blev forlænget. I dag er Bendtner klubløs.

STÆRKE VÆRDIER I DANMARK!

For det er ikke længere hurtige biler, damer og gambling, Bendtner drømmer om. Det er derimod en familieforøgelse og et hus i Nordsjælland.

»Hvis jeg skulle rykke på det igen, skulle det være, fordi der kom noget meget, meget godt. At det er det værd i forhold til vores drømme om en familieforøgelse. Vi drømmer om et hus i Nordsjælland, så der skal noget seriøst til, før jeg river op i alle de ting en gang til,« siger Bendtner.

»Det var hektisk at flytte hjem til Danmark, men det har også været rart og dejligt. Vi har nogle rigtig stærke værdier i Danmark.«

Så nu er han her. I København. Men også i et limbo.

»Intet er utænkeligt. Jeg kan ikke sige det ene eller det andet. For jeg ved det ikke. Jeg har stadig ikke taget en beslutning om, hvad der nu skal ske,« siger Bendtner.

Bendtner skal finde ud af, hvem Bendtner egentlig er, når man skræller fodbolden, sprutten og hurtige biler af ham, og han i stedet bliver til familiefaren, der kører i Opel. Bendtner skal leve af at være Nicklas Bendtner, men i hvilken udgave? Det må tiden og det nye realityshow vise.

»Vi tager den i stiv arm. Vi har ikke travlt,« siger han.

Nicklas Bendtner har stadig solbriller på, selv om vi sidder indenfor. Den fik ikke for lidt i aftes. Man kan tage Bendtner ud af drengerøvslivet. Spørgsmålet er, om man kan tage drengerøven ud af Bendtner?